Υπολογισμός αποτελεσμάτων στην Α', Β' και Γ' Λυκείου

Ανοιχτά Παραδείγματα-Μπορείτε να έχετε τα δικά σας παραδείγματα, βάζοντας εσείς βαθμούς

25/04/2024

Άκουσε το άρθρο

Το 1ο ΓΕΛ Ηρακλείου ετοίμασε ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία οι μαθητές  της Α', Β' και Γ' Λυκείου ή οι εκπαιδευτικοί βάζοντας τις βαθμολογίες του Α και Β τετραμήνου καθώς και τους βαθμολογίες των γραπτών εξετάσεων, εκδίδουν τον Μέσο Όρο βαθμολογίας.

Μπορείτε να έχετε τα δικά σας παραδείγματα, βάζοντας εσείς βαθμούς.

Κάνετε τη δοκιμή, πατώντας αντίστοιχα παρακάτω:

Παραδείγματα προαγωγής μαθητών

Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Προάγεται με βαθμό 10,7 με 9 στα 13 μαθήματα κάτω από τη βάση και μάλιστα με βαθμούς 5

Β ΛΥΚΕΙΟΥ

Προάγεται με βαθμό 10,2 με 11 στα 15 μαθήματα κάτω από τη βάση και μάλιστα με βαθμούς 5

Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

Απολύεται με βαθμό 10,1 με 5 στα 8  μαθήματα κάτω από τη βάση και μάλιστα με βαθμούς 5

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (5)

@Τάκης
|

Αυτοί οι μαθητές, όπως και ο,τι αντιπροσωπεύουν οι καρτέλες του δημοσιευματος, που προάγονται, μπορεί στην μπανανια να γίνουν μέχρι και Υπουργοί Παιδείας! Γιατί στην μπανανια δεν μετράει ο "βαθμός", αλλά το μέσον/βύσμα! (Εντάξει... υπάρχει και ο ΑΣΕΠ για τις "κοινές/απλές" θέσεις στο δημόσιο).

Τακης
|

Το πρόβλημα είναι ότι στη μπανάνια ο γενικός βαθμός του απολυτήριου λυκείου δεν λαμβάνεται υπόψη πουθενά. Επιτέλους ας υπάρξει διαχωρισμός για προσλήψεις, συνέχιση σπουδών κ.α. Οσοι μαθητές δεν μπορούν για κάποιο λόγο ας απολύονται και με 7 αλλά όχι βάρος των υπολοίπων που προσπαθούν και κοπιάζουν. Αυτός θα είναι και ένας σοβαρός παράγοντας που θα λειτουργήσει θετικά στον προσανατολισμό των παιδιών.

Ας το δούμε αλλιώς
|

Αντί να προσπαθούμε να βρούμε έναν αλγόριθμο που να μην κόβεται κάνεις, καλύτερα να βρίσκουμε έναν απλό μέσο όρο ο οποίος να μην εμποδίζει την προαγωγή αλλά τουλάχιστον να αφήνει φανερή την πραγματικότητα. Δηλαδή αφού περνάνε που περνάνε όλοι, ας φαίνεται η πραγματική αξία του καθενός. Άλλοι προάγονται με μέσο όρο 19 και 20 και άλλοι με μέσο ορο5 και 6

κατα τα λοιπά
|

δεν υπάρχουν βασικά μαθηματα , αχαχαχαχα - φταίει ο σύριζα - αριστεία μπλεμπαλονατη και (προσωρινά) άριστη για στελέχη

Πρ.Κ. - Φιλόλογος στην ιδιωτική εκπαίδευση
|

Πραγματικά κατάντια και ντροπή. Τα λόγια περιττεύουν!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ