Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Γαλλικών γρήγορα και οικονομικά στην Ευρωδιάσταση

Νέα θερινά τμήματα Γαλλικών για εξετάσεις DELF B2 ή ΚΠΓ Β2 Μαΐου 2025. Τα τμήματα είναι online, δια ζώσης ή συνδυαστικά και απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες

13/05/2024

Ενημερώθηκε: 15/05/2024, 13:36

Άκουσε το άρθρο

50% έκπτωση στα δίδακτρα και δώρο όλα τα βιβλία, τα οποία είναι πλήρη συγγράμματα σε φυσική μορφή. Πρόσθετη παροχή: υποτροφία δεύτερης ξένης γλώσσας.

Πλήρης κάλυψη της ύλης 4 επιπέδων (Α1/Α2/Β1/Β2) έως το Μάιο 2025.

Παρέχεται το πλέον εξελιγμένο πρόγραμμα σπουδών για γρήγορη απόκτηση πιστοποίησης Γαλλικών, προϊόν 27ετους εμπειρίας. Τα ταχύρρυθμα μαθήματα Γαλλικών που παρέχει η Ευρωδιάσταση είναι απόλυτα στοχευμένα στη γρήγορη εκμάθηση της Γαλλικής γλώσσας και στην απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης Γαλλικών Β2 σε 7-12 μήνες. Η πιστοποίηση Γαλλικών που θα αποκτήσετε έχει δια βίου ισχύ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Δημόσιο / ΑΣΕΠ / μοριοδότηση / πίνακες εκπαιδευτικών / Δήμους / Περιφέρειες, για σπουδές / Erasmus, στον ιδιωτικό τομέα κλπ.

Η Ευρωδιάσταση είναι τα φροντιστήρια Γαλλικών που άλλαξαν τα δεδομένα στον χώρο της πιστοποίησης Γαλλικών για ενήλικες, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να αποκτήσει  αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ πιστοποίηση Γαλλικών άμεσα, χωρίς να δεσμεύεται σε μακροχρόνια προγράμματα εκμάθησης της Γαλλικής γλώσσας.

Γαλλικά για αρχάριους ενήλικες: πτυχίο Γαλλικών B2 (DELF B2 και ΚΠΓ B2) σε 7-12 μήνες από το μηδέν (αναλόγως περιόδου έναρξης μαθημάτων). Αυτονόητα, αν ο σπουδαστής έχει ήδη γνώσεις επιπέδου Α2 ή Β1, το χρονικό διάστημα προετοιμασίας μειώνεται αντίστοιχα.

Πληροφορίες για τις εξετάσεις DELF B2 εδώ και για ΚΠΓ Β2 εδώ.

Πάνω από 3.070 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επιτυχόντες. Γαλλικά για ενήλικες με πραγματικές και ουσιαστικές εγγυήσεις ποιότητας και επίτευξης στόχων, οι οποίες παρέχονται εγγράφως.

Μαθήματα Γαλλικών online real time και/ή σε τάξη. Εναλλακτικά, blended learning ή ασύγχρονη εκπαίδευση.

Επικοινωνία: 210 33.01.300, 210 96.200.43, 210 38.44.888, 210 41.000.34.

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε μία από τις παρακάτω Φόρμες Επικοινωνίας - χωρίς οποιαδήποτε δέσμευση - και ένας σύμβουλος σπουδών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση θα σας καλέσει εντός δύο εργάσιμων ημερών για ενημέρωση.

Ενδιαφέρομαι για:

Μαθήματα Γαλλικών εξ αποστάσεως ή υβριδικά μαθήματα Γαλλικών (blended learning)

Δια ζώσης μαθήματα Γαλλικών σε Αθήνα / προάστια (εξυπηρετεί Δυτικά προάστια και Βόρεια προάστια)

Δια ζώσης μαθήματα Γαλλικών σε Πειραιά / προάστια (δίπλα στο metro Δημοτικό Θέατρο)

Δια ζώσης μαθήματα Γαλλικών στα Νότια Προάστια (1' από το metro Ελληνικό)

Ανακοίνωση των  Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ