Αναπληρώτρια έλαβε τη θέση 99 από 166-Ανακλήθηκε η πρόσληψη

Διαπιστώθηκε ότι το αποδεικτικό/ πιστοποιητικό το οποίο προσκόμισε ως βεβαίωση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των αποδεκτών βεβαιώσεων, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 54 του ν. 4589/2019 (Α ́13).

15/05/2024

Άκουσε το άρθρο

Σε ανάκληση πρόσληψης   αναπληρώτριας εκπαιδευτικού κλάδου ΤΕ01.19 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ, προχώρησε το υπουργείο Παιδείας, διότι στη συγκεκριμένη πράξη  πρόσληψης είχε εμφιλοχωρήσει σφάλμα συνεπεία της εσφαλμένης πρόταξης και εξ αυτής εσφαλμένης κατά προτεραιότητα κατάταξης της υποψήφιας εκπαιδευτικού στον τελικό αξιολογικό πίνακα κατάταξης του Α.Σ.Ε.Π. του κλάδου ΤΕ01.19 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ, δυνάμει παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας την οποία η ίδια δεν κατέχει, όπως προκύπτει από τον οικείο αναμορφωμένο πίνακα κατάταξης υποψήφιων εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π ..  

Σύμφωνα με το έγγραφο της οικείας   Διεύθυνσης Εκπαίδευσης,  κατά τη διενέργεια  αυτεπάγγελτου ελέγχου γνησιότητας των δικαιολογητικών που είχε υποβάλει η αναπληρώτρια εκπαιδευτικός  , διαπιστώθηκε ότι το αποδεικτικό/ πιστοποιητικό το οποίο προσκόμισε ως βεβαίωση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των αποδεκτών βεβαιώσεων, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 54 του ν. 4589/2019 (Α ́13).

Ετσι , μετά από αυτή την εξέλιξη η υποψήφια εκπαιδευτικός   καταλαμβάνει τη θέση «166», χωρίς παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια, αντί της θέσης «99», την οποία κατείχε στον ίδιο πίνακα πριν από την αναμόρφωσή του (Γ ́2679/4-11-2021), προτασσόμενη εσφαλμένα και κατατασσόμενη, βάσει παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας, την οποία δεν κατείχε.
 

Σχόλια (6)

Αννα Εμμ.
|

Χαιρόμαστε, όταν βλέπουμε, σπάνια μεν, αλλά διαφάνεια δε..
Μακάρι να αξιολογούνται έτσι και να γίνονται όλοι οι απαραίτητοι
έλεγχοι προτου γίνουν προσλήψεις, ειδικά στον Δημόσιο τομέα..

Έλεν
|

@ Κατερίνα,
μπορείς να κάνεις αίτηση . Χρειάζεσαι βεβαίωση από το σχολείο σου, φωτοτυπία ταυτότητας και μια φωτό για την κάρτα εισόδου.Το φαγητό όμως δεν είναι δωρεάν στις λέσχες ούτε για τους στρατιωτικούς.
Πληρώνεις ένα μικρό ποσό ( στη λέσχη αεροπορίας Σητείας π.χ είναι περίπου 3€ το γεύμα)και έχεις κάθε μέρα και τα Σ/Κ φρεσκομαγειρεμένο φαγητό.
Γλιτώνεις ψώνια στο σούπερ, μαγειρέματα και πλυσίματα . Στο συνιστώ!

'ΑΡΗΣ
|

@Κατερίνα
ΝΑΙ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΕΣΧΗΣ / ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ.
ΣΤΡΑΤ'ΟΣ...

Άρης
|

Κατερίνα, κάνε αίτηση για σίτιση σε λέσχη αξιωματικών (ίσως πληρώσεις κάτι ελάχιστα) εξάλλου αναπληρωτές προσλαμβάνουν και αργότερα, προτείνω να αναφέρεις τους λόγους που κάνεις τώρα την αίτησή σου.

Ελένη
|

Τώρα το κατάλαβαν;

Κατερίνα
|

Να ρωτησω κάτι: ξέρει κάποιος αν μπορει αναπληρωτής να κάνει αίτηση για δωρεαν σίτιση σε λέσχη στρατιωτικών τώρα στο τέλος της χρονιάς ή.μονο στην αρχή γινεται η αυτή η διαδικασία; Έπρεπε να αφησω το σπίτι που εμένα ( ήταν συμφωνημένο εξαρχής) και είναι δύσκολα τώρα τα πράγματα για μένα.
Ευχαριστω.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ