Κονδύλι 595.200 ευρώ για τη δημιουργία Γεωγραφικής Βάσης Δεδομένων μαθητικών -φοιτητικών εστιών και γενικών ιδιοκτησιών του ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Τα 59 ακίνητα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, ανά Περιφέρεια

15/05/2024

Ενημερώθηκε: 15/05/2024, 14:57

Άκουσε το άρθρο

Κονδύλι  595.200 θα διαθέσει το ΙΝΕΔΙΒΙΜ για τη δημιουργία Γεωγραφικής Βάσης Δεδομένων για την καταγραφή, τεχνικό και νομικό έλεγχο της ακίνητης περιουσίας του   στην οποία περιλαμβάνονται ακίνητα επί των οποίων το Ίδρυμα  έχει οποιοδήποτε εμπράγματο ή ενοχικό δικαίωμα.

Ειδικότερα το αντικείμενο αφορά τη χαρτογράφηση, αξιολόγηση και έναρξη διενέργειας πράξεων (αιτήσεων) προς άρση τυπικών ελαττωμάτων στα στοιχεία των καταχωρήσεων που αφορούν τα ακίνητα στα αρμόδια δημόσια βιβλία.

Πιο συγκεκριμένα το τεχνικό αντικείμενο αφορά:

  • Τεχνικό Έλεγχο Ακινήτων
  • Σύνταξη Τοπογραφικού Διαγράμματος
  • Φωτογραμμετρική αποτύπωση με drone
  • Υλοποίηση διαδικτυακής υπηρεσίας web GIS
  • Έλεγχο τίτλων ακινήτων ιδιοκτησίας του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Δείτε εδώ τη σχετική Προκήρυξη του ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Υφιστάμενη κατάσταση - Υποδομές

Στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) ανήκουν τα ακίνητα που αναφέρονται στους ακόλουθους Πίνακες ανά Περιφερειακή Ενότητα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (3)

Ρίτα
|

Δηλαδή πρέπει κάποιος να ξοδέψει μισό εκατομμύριο ευρώ για να μάθει πόσα ακίνητα έχει; Μόνο αν έχει σκοπό να τα πουλήσει. Υπάρχουν πολλά λεφτά τελικά, δικαιώνεται ο ΓΑΠ.

"Μάνα θα πάω στα καράβια"
|

Κι ένα κονδύλι για τη δημιουργία Γεωγραφικής Βάσης Μετανάστευσης να προβλέψετε κ.κ. της "κυβέρνησης" της χώρας.

Σε ποιον θα διαθέσει τα 595.200 Ευρώ;
|

Σε ιδιωτική εταιρεία, φυσικά. Ούτε για αυτά τα στοιχειώδη τεχνικά έργα δεν είναι ικανές οι κρατικές υπηρεσίες;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ