Παράταση προθεσμίας για εγγραφή στο μητρώο Εμπειρογνωμόνων «Εποπτών» και «Εισηγητών/Αξιολογητών»

16/05/2024

Ενημερώθηκε: 16/05/2024, 16:12

Άκουσε το άρθρο

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ανακοίνωσε παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αίτησης των υποψηφίων για εγγραφή σε μητρώο Εμπειρογνωμόνων της υπ’ αρ. πρωτ. 3453/22-04-2024 (ΑΔΑ:ΨΗΕ8ΟΞΛΔ-ΙΟ7) Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη κενών θέσεων «Εποπτών» και «Εισηγητών/Αξιολογητών» για την υποστήριξη του Υποέργου 1 «Μετασχηματισμός και εμπλουτισμός του ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου για την προσχολική και σχολική εκπαίδευση» του Έργου με τίτλο: «Sub.1 Μετασχηματισμός των συμβατικών προγραμμάτων σπουδών και του εκπαιδευτικού περιεχομένου σε ανοιχτού κώδικα, διαδραστικά ψηφιακά περιβάλλοντα, προσπελάσιμα από όλους με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη, πρόβλεψη για δυναμική αναβάθμιση και δυνατότητες για ανάπτυξη συνεργειών με κοινότητες εκπαιδευτικών/ Development of Digital Content in Schools» (κωδικός ΟΠΣ ΤΑ 5174140 στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας).

Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να εγγραφούν στο ανωτέρω Μητρώο καλούνται να υποβάλουν αίτηση στη δικτυακή πύλη e-IEP: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php έως την Δευτέρα 20-05-2024 και ώρα 15:00, συμπληρώνοντας αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα απαραίτητα πεδία, με τα αντίστοιχα τεκμήρια, όπως περιγράφονται στην παρούσα Πρόσκληση. Επισημαίνεται ότι κατά την αίτηση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν και το σχετικό απαιτούμενο δείγμα (εφόσον απαιτείται).

Κατά τα λοιπά ισχύει η ανωτέρω Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, στην οποία υπενθυμίζεται ότι έχουν ενσωματωθεί οι κάτωθι διευρύνσεις με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του Έργου και τη βέλτιστη υλοποίησή του:

Α. στους δικαιούχους αίτησης της κατηγορίας «Εισηγητές/Αξιολογητές» προστίθενται και οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, εκτός των μόνιμων εκπαιδευτικών της δημόσιας Εκπαίδευσης και αορίστου χρόνου της ιδιωτικής Εκπαίδευσης

Β. στα κριτήρια ένταξης (on/off) για την κατηγορία «Επόπτες» i) περιλαμβάνονται και μεταπτυχιακοί ή διδακτορικοί τίτλοι σπουδών στο πεδίο των ΤΠΕ ή την Πληροφορική με τεκμηριωμένη μερική συνάφεια ως προς το αντικείμενο του έργου, έναντι της αποκλειστικά ολικής συνάφειας, και ii) οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον 5ετή διδακτική εμπειρία (έναντι της 10ετούς)

Γ. στα κριτήρια ένταξης (on/off) για την κατηγορία «Εισηγητές/Αξιολογητές» οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον 5ετή διδακτική εμπειρία (έναντι της 10ετούς).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:
https://pes.iep.edu.gr/el/deltia-typou-genika/3453-22-04-2024-8-7-1-517…
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

Πεναλντι
|

Και στα πεναλντι να πάει πάλι δεν θα ληξει

viral
|

εγίνε viral και τρολλαρεται καθημερνά. Ως πόσο πχια?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ