Πρόσκληση για 123 θέσεις Διευθυντών και Υποδιευθυντών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας

Υποβολή αιτήσεων από τις 21- 05-2024, ημέρα Τρίτη και λήγει στις 31-05-2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00 μμ.

20/05/2024

Άκουσε το άρθρο

Ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.) καλεί τους εν ενεργεία μόνιμους εκπαιδευτικούς της δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις του ν.4763/2020 (Α ́254) και τους όρους της αρ. πρωτ. 40496/Κ1/17-04-2024 (Β ́ 2542) υπουργικής απόφασης, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία για την πλήρωση με επιλογή εξήντα τριών (63) θέσεων Διευθυντών και εξήντα (60) θέσεων Υποδιευθυντών από 01-09-2024 και με τριετή θητεία σεΣχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας στον ιστότοπο: http://directors.it.minedu.gov.gr εντός αποκλειστικής προθεσμίας, η οποία άρχεται από τις 21- 05-2024, ημέρα Τρίτη και λήγει στις 31-05-2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00 μμ.

Η αίτηση του ενδιαφερόμενου επέχει τη θέση α) δήλωσης αποδοχής απόσπασης και β) υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (Α ́ 75) και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει αποκλεισμό του υποψηφίου από τη διαδικασία επιλογής της παρούσας, πέραν των προβλεπόμενων πειθαρχικών και ποινικών κυρώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία (1) μόνο αίτηση, είτε για τη θέση του Διευθυντή είτε για τη θέση του Υποδιευθυντή Σ.Δ.Ε., επιλέγοντας με σειρά προτεραιότητας μέχρι και όλα τα Σ.Δ.Ε. της ίδιας Περιφέρειας.

Οι ενδιαφερόμενοι με τους κωδικούς του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου θα κάνουν είσοδο και θα συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση στον ιστότοπο (http://directors.it.minedu.gov.gr)

Εκτός από την ηλεκτρονική αίτηση θα αναρτήσουν στον ίδιο ιστότοπο (http://directors.it.minedu.gov.gr) μόνο τα δικαιολογητικά που μοριοδοτούνται. Επιπλέον οι υποψήφιοι Διευθυντές θα αναρτήσουν στον παραπάνω ιστότοπο συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα (όχι παραπάνω από 500 λέξεις), στο οποίο θα περιγράψουν τυχόν πρόσθετα προσόντα και το οποίο θα ληφθεί υπόψη στο στάδιο της συνέντευξης. 

Σχόλια (9)

απαράδεκτα κλειστή και φωτογραφική προσκληση
|

ας τους βάλουν με απόφαση υπουργού ! 9 χρόνια - μόρια από 4,5 (με τη διετία) ή 3 θητείες διευθυντών και με διπλασιασμό των μορίων (λες και κάνουν μάθημα το τριωρο που έχουν και είναι ίδια και όμοια με 23-21-20-18 ώρες των μονίμων ! ). άρα 18 μόρια για ισόβιους ! στερούνται παντελώς σοβαρότητας . να παρέμβει ο υπουργός (ποιος;;;;;;;; ) πού είναι ο πλατάρος εδώ να πει για μόρια , πεδία, δικαιοσύνη κλπ. για τα σεμινάρια (παλιά φάμπρικα , έπρεπε να περιοριστεί, αλλά το παραξήλωσαν). τραγικοί, δεν έχουν διαβάσει τίποτα από εκπαιδευση ενηλίκων , η αδικία είναι εξόφθαλμη

Η κλίμακα...
|

Σκανδαλώδης πριμοδότηση των εκ των έσω! Όι όντες απ εξω στον Καιάδα... Τέτοια προκύρηξη μας γυριζει πολλά χρόνια πίσω! Ποιος έχει χρόνο και χρήμα να τη βγάλει αντισυνταγματική;;;;

Αντώνης
|

Γιατί πέρσι Διευθυντές ΙΕΚ πριν λήξει η θητεία τους είχαν δικαίωμα να κάνουν αίτηση για Διευθυντές Σχολείων και τώρα δεν μπορεί να ισχύει το αντίστροφο;

@.....
|

Βαλίτσα είναι οπου θέλει πάει.

ΠΕ04
|

Με την μοριοδότηση που προβλέπει η προκήρυξη, είναι σχεδόν αδύνατο να επιλεγεί κάποιος που δεν έχει διδακτική/διοικητική εμπειρία στα Σ.Δ.Ε.
Επιπλέον εξαιρούνται από τη διαδικασία, όσοι είναι ήδη στελέχη γενικής εκπαίδευσης π.χ. υποδιευθυντές ή διευθυντές σχολείων και θα είχαν κάποια μικρή έστω πιθανότητα επιλογής, λόγω αυξημένων προσόντων.
Με λίγα λόγια, επιλέγονται οι ίδιοι και οι ίδιοι, εφόσον το επιθυμούν...

Ελένη
|

Γιατί τόσο σύντομη η προθεσμία;

στελέχη εκπαίδευσης
|

Γιατί να αποκλείονται τα στελέχη εκπαίδευσης αν διαθέτουν τα προσόντα;

........
|

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ !!!!!!!!

ERT
|

ΤΕ01. 02 με διαγωγή επίμεπτος μπορώ να βάλω;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ