Χρηματοδότηση 163 Αιτήσεων στο πλαίσιο της 5ης Προκήρυξης Υποτροφιών ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για Υποψήφιους/ες Διδάκτορες

24/05/2024

Άκουσε το άρθρο

Κατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικασίας αξιολόγησης των Αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της «5ης Προκήρυξης Υποτροφιών για Υποψήφιους/ες Διδάκτορες», το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) προχώρησε τη Δευτέρα 20 Μαΐου στην ανακοίνωση των Καταλόγων των προς Χρηματοδότηση Αιτήσεων σε όλες τις Επιστημονικές Περιοχές. Συγκεκριμένα, από τις 843 συνολικά υποβληθείσες Αιτήσεις, χρηματοδότηση ύψους 4,600,00.00 ευρώ θα λάβουν οι 163 Αιτήσεις που διακρίθηκαν.

Στόχος της Δράσης είναι η υποστήριξη των Υποψηφίων Διδακτόρων για τη διεξαγωγή υψηλού επιπέδου έρευνας, και ειδικότερα για την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) της χώρας.

Η Ανακοίνωση των Καταλόγων των προς Χρηματοδότηση Προτάσεων στο πλαίσιο της 5ης Προκήρυξης Υποτροφιών για Υποψήφιους/ες Διδάκτορες είναι διαθέσιμη εδώ
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ