Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Γερμανικών Β2 γρήγορα και οικονομικά στην Ευρωδιάσταση

03/06/2024

Ενημερώθηκε: 03/06/2024, 13:52

Άκουσε το άρθρο

Θερινά τμήματα Γερμανικών για αρχάριους ενήλικες. Προετοιμασία για πιστοποίηση Γερμανικών επιπέδου Zertifikat Β2 σε ένα χρόνο. Τα τμήματα είναι online, δια ζώσης ή συνδυαστικά και απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Ο εκπαιδευόμενος μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα τόσο σε real time όσο και μετά την πραγματοποίησή τους, ανάλογα με τις ανάγκες του.

50% έκπτωση στα δίδακτρα και δώρο όλα τα βιβλία, τα οποία είναι πλήρη συγγράμματα σε φυσική μορφή. Πρόσθετη παροχή: υποτροφία δεύτερης ξένης γλώσσας.

Παρέχεται το πλέον εξελιγμένο πρόγραμμα σπουδών για γρήγορη απόκτηση πτυχίου Γερμανικών, προϊόν 27ετους εμπειρίας. Τα εντατικά μαθήματα Γερμανικών που παρέχει η Ευρωδιάσταση είναι απόλυτα στοχευμένα στη γρήγορη εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας και στην απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης Γερμανικών Β2 σε ένα χρόνο, ακόμη και αν ο εκπαιδευόμενος δεν έχει οποιαδήποτε προηγούμενη γνώση της Γερμανικής γλώσσας. Το πτυχίο Γερμανικών που θα αποκτήσετε έχει δια βίου ισχύ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Δημόσιο / ΑΣΕΠ / μοριοδότηση / πίνακες εκπαιδευτικών / Δήμους / Περιφέρειες, για σπουδές / Erasmus, στον ιδιωτικό τομέα κλπ.

Η Ευρωδιάσταση είναι τα φροντιστήρια Γερμανικών που άλλαξαν τα δεδομένα στον χώρο της πιστοποίησης Γερμανικών για ενήλικες, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να αποκτήσει  αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ πιστοποίηση Γερμανικών επιπέδου Β2 σε ένα χρόνο. Εφόσον ο σπουδαστής έχει ήδη γνώσεις επιπέδου Α2 ή Β1, το χρονικό διάστημα προετοιμασίας μειώνεται αντίστοιχα.

Πληροφορίες για τις εξετάσεις Γερμανικών Zertifikat B2 εδώ.

Πάνω από 3.140 επιτυχόντες. Γερμανικά για ενήλικες με ουσιαστικές εγγυήσεις ποιότητας και επίτευξης στόχων, οι οποίες παρέχονται εγγράφως.

Μαθήματα Γερμανικών εξ αποστάσεως, δια ζώσης ή υβριδικά (blended learning).

Επικοινωνία: 210 33.01.300, 210 96.200.43, 210 38.44.888, 210 41.000.34.

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε μία από τις παρακάτω Φόρμες Επικοινωνίας - χωρίς οποιαδήποτε δέσμευση - και ένας σύμβουλος σπουδών των Φροντιστηρίων Γερμανικών "Ευρωδιάσταση" θα σας καλέσει εντός δύο εργάσιμων ημερών για ενημέρωση.

Ενδιαφέρομαι για:

Μαθήματα Γερμανικών online ή υβριδικά μαθήματα Γερμανικών (blended learning)

Δια ζώσης μαθήματα Γερμανικών σε Αθήνα / προάστια (εξυπηρετεί Δυτικά προάστια και Βόρεια προάστια)

Δια ζώσης μαθήματα Γερμανικών σε Πειραιά / προάστια (δίπλα στο metro Δημοτικό Θέατρο)

Δια ζώσης μαθήματα Γερμανικών στα Νότια Προάστια (1' από το metro Ελληνικό)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ