Το esos πιστοποιήθηκε στο Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου της ΓΓΕ της Προεδρίας της Κυβέρνησης, βάσει αυστηρών κριτηρίων

Τι πρέπει να γνωρίζουν τα Πανεπιστήμια για την προβολή σε ιστοσελίδες

18/06/2024

Ενημερώθηκε: 18/06/2024, 15:14

Άκουσε το άρθρο

Το  esos , κάτω από συγκεκριμένα αυστηρά κριτήρια, πιστοποιήθηκε στο Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης της Προεδρίας της Κυβέρνησης.

Στο  esos αποδόθηκε ο μοναδικός αριθμός Μητρώου 232025.

Μεταξύ των κριτηρίων που έχουν τεθεί για να πιστοποιηθεί μία ιστοσελίδα στο Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου ήταν:

  • Να μην αντιγράφει ρεπορτάζ άλλων ιστοσελίδων: Να μην περιέχει ύλη, η οποία αποτελεί αναπαραγωγή του περιεχομένου που έχει αναρτηθεί ή αναρτάται σε άλλη ιστοσελίδα, χωρίς την έγγραφη συναίνεση της τελευταίας ή σε άλλο έντυπο διαφορετικού εκδότη. Ως αναπαραγωγή νοείται η αναδημοσίευση περιεχομένου άλλης ιστοσελίδας ή εντύπου χωρίς ουσιαστική παρέμβαση και χωρίς αναφορά στην πηγή. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που το περιεχόμενο αναπαράγεται από ιστοσελίδες ή έντυπα που ανήκουν στην ίδια επιχείρηση. Σε περίπτωση ανάρτησης όμοιου περιεχομένου σε διαφορετικές ιστοσελίδες, ως αναπαραγωγή νοείται η χρονικά επόμενη δημοσίευση,
  • Να απασχολεί συγκεκριμένο αριθμό δημοσιογράφων καιδιοικητικών υπαλλήλων
  • Να υποβάλει αντικειμενική καταγραφή από ευρέως αποδεκτό φορέα σχετικά με την απήχηση και την επισκεψιμότητά της κατά τους τελευταίους δώδεκα (12) προ της υποβολής της αίτησης μήνες.

Τι πρέπει να γνωρίζουν  τα Πανεπιστήμια και γενικότερα οι φορείς του δημοσίου

Οι φορείς του δημοσίου, όπως Πανεπιστήμια κλπ, πριν προχωρήσουν σε όποια καταχώρηση προβολή, έναντι άμεσου ή έμμεσου αντίτιμου ,θα πρέπει να ελέγχουν εάν η ιστοσελίδα είναι πιστοποιημένη στο Μητρώο  ΕΔΩ

Η καταχώριση διαφημίσεων και κάθε άλλη προβολή έναντι άμεσου ή έμμεσου αντίτιμου από τον δημόσιο τομέα και από τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης όπως ορίζονται στις περ. α’ έως και στ’ της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 4270/2014 πραγματοποιείται, με ποινή ακυρότητας της σύμβασης ή εντολής, μόνο σε ηλεκτρονικό τύπο ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.)
 

Σχόλια (13)

Μπραβο
|

Μακράν η καλύτερη ενημέρωση από άλλο δήθεν ενημερωτικό blogg .

Ένα μεγάλο μπράβο
|

στο esos και την ομάδα του. Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε την εξαιρετική, αξιέπαινη δουλειά που κάνετε ,με την ίδια συνέπεια και υπευθυνότητα και να δικαιώνεστε συνεχώς από τους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες που σας εμπιστεύονται γιατί έχετε κερδίσει ( και επίσημα πλέον) το στοίχημα της έγκυρης, επίκαιρης, σωστής, ταχύτατης και αξιόπιστης ενημέρωσης για τα θέματα της παιδείας.
Φιλιά σε όλη την ομάδα
Μάγδα-Λένα
ΠΕ70

Κων/νος Κ.
|

Μια διάκριση στις άοκνες και τεκμηριωμένες προσπάθειές σας.
Μπράβο σε όλα τα μέλη της ομάδας σας.

Master chef (αξιολογητής Michelin)
|

Η εγκυρότητα, ο επαγγελματισμός και η απήχηση του esos είναι γνωστά.
Τώρα πιστοποιούνται (στην ουσία αναγνωρίζονται) και επισήμως.
Η αναγνώριση όμως για την προσφορά του στην εκπαίδευση και στην εκπαιδευτική κοινότητα, νομίζω ότι ανήκει στο αναγνωστικό κοινό του.
Τα θερμά συγχαρητήρια για τη δουλειά και την προσφορά σας, είναι η δική μας ανεπίσημη αλλά καθημερινή "πιστοποίηση" της αξίας σας.
ΥΓ. Το esos είναι φροντιστήριο, είχα γράψει παλαιότερα....

Φιλόλογος απών
|

Φυσικά και άξιζε αυτή την αναγνώριση το esos, γιατί πράγματι επιτελεί σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη των εκπαιδευτικών ζητημάτων και είναι ανοιχτό σε κάθε άποψη ανεξαρτήτως ιδεολογικού προσήμου. Καλή συνέχεια λοιπόν κι ελπίζω οι φίλοι σχολιαστές να συνεχίσουν ακατάπαυστα να καταθέτουν τη γνώμη τους για κάθε ζήτημα που ανακύπτει...

Σώστης
|

Άξιοι!!

ΑΣΠΡΗ ΚΙΜΩΛΙΑ
|

@ ΝΝ
Δίκιο έχεις. Αλλά σήμερα που γιορτάζει το esos, οι αποδείξεις που προτείνουμε είναι αποδεκτές. Και τον κύριο Καραγιάννη να ρωτήσουμε, πιστεύω ότι θα τις εγκρίνει.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
|

Συνέπεια της καλής και σοβαρής δουλειάς σας. Συγχαρητήρια!

NN
|

@ESOS
Και σ' ανώτερα!

@ΑΣΠΡΗ ΚΙΜΩΛΙΑ, 18 Ιουν 2024 15:50
«- Είναι και πρώτος αριθμός! Μάλιστα είναι άθροισμα του 3 και του 4 που είναι κι αυτοί πρώτοι!»
Έτσι είναι... Μπορεί το 4 να ην είναι άμεσα πρώτος αριθμός, αλλά είναι γινόμενο του 2 με τον εαυτό του, και το 2 είναι πρώτος αριθμός, άρα το 4 είναι διπλά πρώτος αριθμός!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ
|

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ SITE ΣΑΣ.

Ετεοκρής
|

Πότε επιτέλους θα καθίσετε σ΄ αυτές τις καρέκλες να σας δω μια φορά;
Αιώνες περιμένω!

ΑΣΠΡΗ ΚΙΜΩΛΙΑ
|

- Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ακόμη και ο αριθμός μητρώου 232025 είναι σημαδιακός, αφού το άθροισμα των ψηφίων του είναι 14. Το 14 είναι ιερός αριθμός αφού δημιουργείται από το 7.
Δύο φορές το 7 ίσον 14.
Ο αριθμός 7 είναι ιερός από τα αρχαία χρόνια. Επτά ήταν τα θαύματα του τότε κόσμου, οι μέρες της εβδομάδας , επτά οι αρχαίοι σοφοί, επτάλοφη η Ρώμη και η Κωνσταντινούπολη. Αλλά και στη θρησκεία μας ο συμβολισμός παραμένει. Επτά είναι τα ιερά μυστήρια, επτάζυμος και ο ιερός άρτος.

- Είναι και πρώτος αριθμός! Μάλιστα είναι άθροισμα του 3 και του 4 που είναι κι αυτοί πρώτοι!
Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Εγώ, ο μπαρμπα-Μήτσος, ο Χαρίδημος, ο Δον Κιχώτης και ο Ετεοκρής, ευχόμαστε στο esos
να είναι πάντα πρώτο και στις καρδιές των δασκάλων, των καθηγητών, των γονέων, των φοιτητών και των μαθητών.

Πειραματικός
|

Συγχαρητήρια esos! Πάντα άξιοι!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ