Αναστάτωση και ταλαιπωρία, από το πρωί, στο Εξεταστικό Κέντρο του συγκροτήματος 1ου Γενικού Λυκείου Αγίου Δημητρίου - 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου (Στρ. Παπάγου 23, Άγιος Δημήτριος, Τ.Κ. 17343), λόγω διακοπής ρεύματος, γενικότερα στην περιοχή, καθώς ήταν αδύνατη η λήψη των θεμάτων.
Στις 9:05 το πρωί το esos επικοινώνησε με το Εξεταστικό Κέντρο , απ όπου λάβαμε την πληροφορία ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε ξεκινήσει η εξέταση των υποψηφίων στο Ελεύθερο Σχέδιο.
Ο προγραμματισμός έναρξης των εξετάσεων από το υπουργείο Παιδείας είναι στις 8:30 π.μ. και η διάρκεια εξέτασης 6 ώρες.
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.