Βράβευση των αθλητών φοιτητών του ΠΑΔΑ

20/06/2024

Ενημερώθηκε: 20/06/2024, 18:00

Άκουσε το άρθρο

Σε μια σεμνή τελετή, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας του ΠΑΔΑ, Καθηγητής Σταύρος Καμινάρης, βράβευσε τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής που πέτυχαν να διακριθούν σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα στην Κίνα (Ιούλιος 2023) και το Πανευρωπαϊκό Διαπανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Beach Volleyball στην Ισπανία (Σεπτέμβριος 2023) καθώς και τους προπονητές τους. 

Στην προσφώνησή του, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας, δήλωσε ότι σήμερα το Πανεπιστήμιο, στο σύνολό του, με την εκδήλωση αυτή, αναγνωρίζει την προσπάθεια και το μόχθο αυτών των φοιτητριών και των φοιτητών μας, υπογραμμίζοντας ότι η αφοσίωση στον αθλητισμό παράλληλα με τις σπουδές, συμβάλλει τα μέγιστα στη δημιουργία υγιών προτύπων προς μίμηση στον χώρο των φοιτητών του Πανεπιστημίου μας και της ευρύτερης κοινωνίας. Στον αθλητισμό μαθαίνεις την πειθαρχία και την αυτοπειθαρχία, την ένταξη στην ομάδα, την αποδοχή και την ανοχή στη διαφορετικότητα, την αλληλεγγύη, σημείωσε ο κ. Καμινάρης καταλήγοντας ότι, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής σας τιμά, σας ευχαριστεί και δηλώνει υπερήφανο που στην οικογένειά του έχει τέτοια λαμπρά παραδείγματα που αποτελούν κίνητρο και πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Επίσης, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας συνεχάρη όλους τους συντελεστές αυτών των επιτυχιών - πέραν των φοιτητών/τριών - τη Δ/νση Φοιτητικής Μέριμνας και το Τμήμα Αθλητισμού του Ιδρύματος για τη συνεχή και εμπνευσμένη προσπάθειά τους.

Η τελετή βράβευσης διοργανώθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού του ΠΑΔΑ. Η Προϊσταμένη του Τμήματος, Ελισσάβετ Λουκαΐτου στην ομιλία της, επεσήμανε ότι Τμήμα Αθλητισμού του ΠΑΔΑ διοργανώνει αθλητικές δράσεις, προσπαθώντας να μεγιστοποιήσει τις αντίστοιχες δημιουργικές ευκαιρίες και εμπειρίες των φοιτητών, την εξωστρέφεια τους και την επαφή τους με τα σχετικά ευρωπαϊκά και διεθνή δρώμενα και τόνισε ότι στο ΠΑΔΑ φοιτούν πολλοί αθλητές, υψηλού επιπέδου, με αθλητικές διακρίσεις καθώς επίσης και μέλη εθνικών ομάδων και αποστολών, ενώ για την τελετή βράβευσης που τιμά τις διακρίσεις αλλά και τη συμμετοχή των αθλητών φοιτητών του ΠΑΔΑ καθώς και των προπονητών τους, η κ. Ελισσάβετ Λουκαΐτου τόνισε ότι ανέδειξαν τόσο το Πανεπιστήμιο όσο και τη χώρα.
Στην εκδήλωση απηύθυνε, επίσης, χαιρετισμό η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας, κ. Βιργινία Στεφανοπούλου η οποία συνεχάρη τους αθλητές φοιτητές και τους προπονητές τους για την αφοσίωση και το πάθος τους στον αθλητισμό. 

Κατά την τελετή βράβευσης παρουσιάσθηκε βίντεο με στιγμιότυπα από τη συμμετοχή των φοιτητών αθλητών, δίνοντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να δουν στιγμιότυπα από τις αγωνιστικές προσπάθειές τους στις εν λόγω διεθνείς διοργανώσεις και στους αθλητές να ξαναθυμηθούν αυτές τις σπουδαίες στιγμές.

Οι βραβευθέντες και οι βραβευθείσες είναι οι εξής:

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ:

•    ΖΕΡΔΕΒΑΣ ΜΑΝΟΣ
•    ΓΚΙΟΥΒΕΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ:

•    ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ :

•    ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ.

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ- ΦΟΙΤΗΤΕΣ:

•    ΓΑΡΔΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
•    ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
•    ΤΡΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ, ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑΣ: 

ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΟΥΣΑΚΗΣ.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ BEACH VOLLEYBALL:

•    ΜΠΑΪΜΠΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ
•    ΠΟΥΛΙΑΣΗ ΜΑΡΙΑ
 

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ BEACH VOLLEYBALL 

ΚΡΕΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ακολουθούν τα βίντεο που προβλήθησαν:
•    Ολυμπιονίκες Υδατοσφαίρισης ΠΑ.Δ.Α. 
•    https://www.youtube.com/watch?v=rNj8Y3496-I

•    Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα στην Κίνα | Ιούλιος 2023 
•    https://www.youtube.com/watch?v=P9A1HSzRBlM&t=319s

•    Πανευρωπαϊκό Διαπανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Beach Volleyball στην Ισπανία | Σεπτέμβριος 2023 
•    https://www.youtube.com/watch?v=KCRXqwJh76U

 Φωτογραφίες: Ευτυχία Περιβολάρη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ