Μοριοδοτούμενα σεμινάρια και πιστοποιήσεις για χρήση ΑΣΕΠ, από την Bright Academy

Με κάθε εγγραφή δίνονται δωρεάν μαθήματα αγγλικών με τη μέθοδο της Linguafone .

25/06/2024

Ενημερώθηκε: 25/06/2024, 11:10

Άκουσε το άρθρο

Οι ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, θέτουν τη βάση για τη συνεχιζόμενη μάθηση. Οι λόγοι της συνεχούς μάθησης είναι ποικίλοι. Ο ταχύς ρυθμός της τεχνολογικής εξέλιξης και οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον επιχειρηματικής αβεβαιότητας και ανασφάλειας, σε όσους δεν προσαρμόζονται με ταχύ ρυθμό σε αυτές. Οι επιχειρήσεις πρέπει να εναρμονιστούν με τις τεχνολογικές γρήγορες αλλαγές για να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Οι τεχνολογικές καινοτομίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, οι αυτοματισμοί και η ανάλυση δεδομένων, έχουν αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας σε πολλούς κλάδους.

Αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και γνώσεις για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το νέο που φέρνει το άλμα της τεχνολογίας. Επιπλέον, οι αγορές γίνονται περισσότερο ανταγωνιστικές μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της τεχνολογίας, του διαδικτύου και εγκαινιάζοντας μια εποχή που δειλά θέλει να αποκαλείται 4η βιομηχανική επανάσταση. Ετούτο έχει ως συνέπεια οι επιχειρήσεις να καλούνται να είναι ευέλικτες και ικανές, ώστε να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις και τάσεις της αγοράς. Συνεπώς και οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι ικανοί να αναπτύσσουν νέες δεξιότητες και να μάθουν νέες τεχνικές. Τέλος, η συνεχής μάθηση επιτρέπει στους εργαζόμενους να προωθούν την προσωπική τους ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη. Αποκτώντας νέες γνώσεις και δεξιότητες, μπορούν να είναι πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας, να ανοίγουν νέες ευκαιρίες καριέρας και να επιτυγχάνουν μεγαλύτερη επαγγελματική ικανοποίηση.

Με τα παραπάνω δεδομένα η Bright Academy    για περισσότερο από 25 χρόνια επενδύει στη διά βίου μάθηση. Απευθύνεται σε όλες εκείνες τις ομάδες που θα ήθελαν να αναπτύξουν τους γνωστικούς ορίζοντές τους. Μέσα από πληθώρα μαθημάτων μοριοδοτούμενων αλλά και επιδοτούμενα, σταθερά και με γνώμονα την ποιότητα πορεύεται στον δρόμο της εκπαίδευσης. Το διάστημα που διανύουμε υπάρχουν επιλογές μοριοδοτούμενων σεμιναρίων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν σε Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, αλλά και σε Σεμινάρια Σχολικής Ψυχολογίας ). Η μέθοδος υλοποίησης των προγραμμάτων είναι η ασύγxρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. 

Με κάθε εγγραφή δίνονται δωρεάν μαθήματα αγγλικών με τη μέθοδο της Linguafone  .Τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια για χρήση ΑΣΕΠ, μπορούν να δώσουν έως και 10 μόρια στον κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς επίσης έξτρα μοριοδότηση με τη χρήση 2ης ξένης γλώσσας (Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά). Για όσους ενδιαφέρονται για μοριοδοτούμενες πιστοποιήσεις Αγγλικών   αλλά και για μοριοδοτούμενες πιστοποιήσεις  Η/Υ   για χρήση ΑΣΕΠ, μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τα προγράμματα αυτά είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, είτε μέσω της ιστοσελίδας

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ