Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Ιταλικών και Ισπανικών: υψηλής ζήτησης και φέτος τα τμήματα προετοιμασίας στην Ευρωδιάσταση

01/07/2024

Ενημερώθηκε: 01/07/2024, 11:56

Άκουσε το άρθρο

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η ζήτηση για ταχύρρυθμα μαθήματα Ιταλικής και Ισπανικής γλώσσας. Οι δύο αυτές γλώσσες υπήρξαν ανέκαθεν δημοφιλείς μεταξύ των Ελλήνων σπουδαστών, ειδικά των ενηλίκων, τα τελευταία όμως χρόνια, η Επιπλέον Μοριοδότηση που προσφέρει η απόκτηση πτυχίου στην Ιταλική ή Ισπανική γλώσσα έχει αυξήσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον μεταξύ όσων χρειάζονται Επιπλέον Μοριοδότηση για Δημόσιο, ΑΣΕΠ, Πίνακες Εκπαιδευτικών κλπ.

Ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα Κέντρα Προετοιμασίας για Πιστοποιήσεις Ιταλικών και Ισπανικών είναι η Ευρωδιάσταση. Με σχεδόν τρεις δεκαετίες δραστηριότητας και χιλιάδες επιτυχημένους υποψήφιους στο ενεργητικό τους, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι τα Πιστοποιημένα Κέντρα που άλλαξαν τα δεδομένα στο χώρο της Πιστοποίησης Ιταλικών και Ισπανικών, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να αποκτήσει Αναγνωρισμένο Πτυχίο Ισπανικών ή Ιταλικών επιπέδου Β2, Γ1 ή Γ2 σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να δεσμεύεται σε μακροχρόνια προγράμματα.

Για έναν αρχάριο, η διάρκεια των μαθημάτων κυμαίνεται από 6 έως 12 μήνες μέχρι και την απόκτηση Πιστοποίησης επιπέδου Β2.

Για κατόχους Πιστοποίησης Β2, το διάστημα προετοιμασίας μέχρι και την απόκτηση Πιστοποίησης Γ2 είναι 7 έως 8 μήνες.

Οι σπουδαστές μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα online, δια ζώσης ή με τη μορφή των υβριδικών μαθημάτων (blended learning), είτε σε real time είτε με τη μορφή της ασύγχρονης εκπαίδευσης.

Σε όλα τα νέα τμήματα παρέχεται Έκπτωση 50% στα δίδακτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση στα τηλέφωνα: 210 33.01.300, 210 96.200.43, 210 38.44.888, 210 41.000.34.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ