Υλοποίηση δ` κύκλου επιμορφωτικού προγράμματος «Κατάρτιση και αξιολόγηση τεχνίτη οχημάτων υψηλής τάσης Kατηγορίας 1 για συντήρηση και επισκευή οχημάτων υψηλής τάσης» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

02/07/2024

Ενημερώθηκε: 03/07/2024, 11:13

Άκουσε το άρθρο

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει για τέταρτη φορά (δ` κύκλος) το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Κατάρτιση και αξιολόγηση τεχνίτη οχημάτων υψηλής τάσης Kατηγορίας 1 για συντήρηση και επισκευή οχημάτων υψηλής τάσης» από 17/09/2024 έως 12/10/2024.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Μηχανικούς/Τεχνικούς και συγκεκριμένα σε:

α) διπλωματούχους Μηχανικούς ΑΕΙ (πτυχίο μηχανολόγου ηλεκτρολόγου μηχανικού ή μηχανολόγου μηχανικού ή ηλεκτρολόγου μηχανικού ή ναυπηγού μηχανικού), 

β) πτυχιούχους Τεχνολόγους Μηχανικούς ΤΕΙ (και σχολών υπομηχανικών, Κ.Α.Τ.Ε.Ε./ Α.Σ.Ε.Τ.Ε.Μ./ Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε. ειδικότητας μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων και μηχανικών αυτοκινήτων ή πτυχίο ισότιμης σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, 

γ) απόφοιτους ΙΕΚ-ΕΠΑΛ-ΤΕΕ ειδικότητας μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων και μηχανικών αυτοκινήτων, 

δ) μηχανοτεχνίτες / Ηλεκτροτεχνίτες, και

ε) ελεύθερους επαγγελματίες ή εργαζόμενους επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται ή σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν σε αντικείμενα σχετικά με τα οχήματα Υ.Τ.

Προτεραιότητα θα δοθεί στους υποψήφιους που πληρούν τις προϋποθέσεις της Υ.Α. 151639/ ΦΕΚ 3270/17-05-2023/τ.Β`, με την οποία δύναται να διεκδικήσουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τεχνίτη οχημάτων υψηλής τάσης Κατηγορίας 1.

Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με συνδυασμό δια ζώσης και εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση (μεικτή εκπαίδευση) και αποτελείται από 23 ώρες διδασκαλίας, εκ των οποίων οι 12 θα γίνουν με σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία, οι 4 με ασύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία, και οι 7 δια ζώσης στα Εργαστήρια του Τμήματος ΗΜ&ΜΥ ΔΠΘ.

Κατόπιν επιτυχούς ολοκλήρωσης, το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.-Δ.Π.Θ.

Υποβολή αιτήσεων: Έως 09/09/2024

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ