Στις 6 και 7 Ιουλίου οι εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

05/07/2024

Ενημερώθηκε: 05/07/2024, 16:38

Άκουσε το άρθρο

Το Σάββατο 06 Ιουλίου και την Κυριακή 07 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, της 2ης περιόδου του 2024, για περίπου 1.900 αποφοίτους 29 ειδικοτήτων Επαγγελματικών Σχολών  (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της ΔΥΠΑ.

Εξεταστικά Κέντρα θα λειτουργήσουν στην Αττική - ΕΠΑ.Σ Ρέντη, στη 2η ΕΠΑ.Σ. Θεσσαλονίκης και στις ΕΠΑ.Σ Λάρισας, Καβάλας, Τρίπολης, Πάτρας, Ιωαννίνων, Κοζάνης, Ηρακλείου,  Μυτιλήνης, Ρόδου. 
Δείτε εδώ αναλυτικά τις διευθύνσεις των εξεταστικών κέντρων σε κάθε περιφέρεια. 

Οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται για τον ακριβή τόπο και χρόνο των εξετάσεων από τις Σχολές αποφοίτησής τους καθώς και τα Εξεταστικά Κέντρα.

Όλοι οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις πρέπει να βρίσκονται στα εξεταστικά τους κέντρα από τις 11:00 π.μ. έως 11:30 π.μ. (το αργότερο). 

Η εξέταση θα διαρκέσει δύο ώρες για όλες τις ειδικότητες, από τις 12:00 έως 14:00 μ.μ. 

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε την ημέρα που εξετάζεται η κάθε ειδικότητα:


Αναλυτικότερες πληροφορίες για την εξεταστική διαδικασία μπορείτε να δείτε εδώ στις οδηγίες προς τους υποψηφίους.
Παρακαλούμε τους υποψηφίους να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ https://www.eoppep.gr/index.php/el/ για κάθε πληροφορία σχετικά με τις εξετάσεις και υπενθυμίζουμε ότι οι τράπεζες θεμάτων για την προετοιμασία των αποφοίτων βρίσκονται ήδη εδώ της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΔΥΠΑ.

Τέλος θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι οι αποτυχόντες της α’ αλλά και της β’ (6&7/ 07/24) εξεταστικής περιόδου θα μπορούν να συμμετέχουν στην επόμενη εξεταστική περίοδο που θα προκηρυχθεί τους επόμενους μήνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ