Αποσπάσεις Τετραετούς Διάρκειας για Επιστημονικό Προσωπικό στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής

05/07/2024

Άκουσε το άρθρο

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) προτίθεται να καλύψει ανάγκες σε επιστημονικό προσωπικό σε συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα με αποσπάσεις εκπαιδευτικών τετραετούς διάρκειας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΙΕΠ, (https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php), να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν το προσωπικό τους προφίλ και στη συνέχεια, ακολουθώντας τις οδηγίες, να υποβάλουν αίτηση, βιογραφικό σημείωμα, πρόσφατο Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών (ΠΥΜ),  καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αποδεικτικά έγγραφα που επικαλούνται, π.χ. τίτλοι σπουδών, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας κ.λπ., όλα σε ηλεκτρονική μορφή.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται επί ποινή αποκλεισμού ως ανωτέρω και μόνο ηλεκτρονικά, και θα είναι ανοικτή από 05/07/2024 και ώρα 14:00 έως τις 16/07/2024 και ώρα 14:00.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: https://www.iep.edu.gr/el/deltia-typou-genika/anakoinosi-prosklisi-ekdi…;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

επιδομα
|

παιρνουν μονο το μισθό της οργανικής.

Σίμων
|

Ξέρετε αν οι σύμβουλοι Α και Β παίρνουν επιπλέον επίδομα θεσης; Ή μόνο τον μισθό της οργανικής τους;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ