Διάταξη για την επιλογή Προϊσταμένων των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης

10/07/2024

Άκουσε το άρθρο

Διάταξη  για  για την επιλογή Προϊσταμένων των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης, περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο "σκούπα" του υπουργείου Παιδείας, το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.

Ειδικότερα, η διάταξη έχει ως εξής:

Αντικατάσταση παρ. 4 άρθρου 31 ν. 4823/2021  ), περί προϋποθέσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής, αντικαθίσταται ως εξής:

«4. Ως Προϊστάμενοι των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. επιλέγονται εκπαιδευτικοί και μέλη του Ε.Ε.Π. είτε των κλάδων που προβλέπονται στις περ. α) και β) της παρ. 1 του άρθρου 15 είτε με οργανική θέση στο οικείο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., οι οποίοι έχουν: α) δεκαπενταετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία και β) τετραετή υπηρεσία σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., ως υποδιευθυντές και διευθυντές σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ή ως Σύμβουλοι ή Συντονιστές Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

Εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής
|

Έγινε μια διόρθωση στον προηγούμενο νόμο αλλά και πάλι επειδή η θέση του προϊσταμένου στα ΚΕΔΑΣΥ είναι διοικητική καθαρά (δεν διδάσκει) θα έπρεπε όλες οι ειδικότητες να έχουν το δικαίωμα αίτησης.

Στέφος
|

Χα χα... τα καταφέραμε κι εδώ, θα επιλέγονται μόνο οι ήδη υπάρχοντες ή από την ομάδα των δικών μας παιδιών, ή από συμβούλους εκπαίδευσης, μόνο με 4/ετή θητεία.... δεν σας βγαίνουν τα κουκιά να προκηρύξετε κανονικά τις θέσεις; Αυτή είναι η δημοκρατία σας.... αλήθεια, όμως, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν τα βλέπουν αυτά;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ