Έρχεται Πρόσκληση για υποτροφίες σε επιμελείς Φοιτητές/τριες που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ) και σε τρίτεκνους/πολύτεκνους

20/11/2024

Άκουσε το άρθρο

Οι αιτούντες  (επιμελείς Φοιτητές/τριες που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ) και σε τρίτεκνους/πολύτεκνους/), προκειμένου να αξιολογηθούν για τη χορήγηση υποτροφίας, πρέπει να πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα καθοριστούν με Κοινή Υπουργική Απόφαση και Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων των υποψηφίων που θα εκδοθεί από το ΙΚΥ.

Αυτό αναφέρει γραπτή απάντηση της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, η οποία διαβιβάστηκε   από τον Αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Παπαθανάση, στη Βουλή ύστερα από σχετική  ερώτηση της Βουλευτού της Ελληνικής Λύσης Σ.Χ. Ασημακοπούλου.

Σχόλια (7)

Αλέξης
|

Έχουν δημοσιευτεί στην εφημερίδα της κυβέρνησης οι προϋποθέσεις για τις υποτροφίες.

ΣΩΤΗΡΗΣ
|

Ακόμα έρχεται….

Αλέξης
|

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανένας/καμία τα προηγούμενα έτη πόσο καιρό έπαιρνε από την στιγμή ανακοίνωσης υποβολής αιτήσεων μέχρι και την όντως καταβολή των υποτροφιών στους δικαιουχους?

Μ
|

Υπαρχει καπου το ΦΕΚ με τα κριτηρια; Θα ανακοινωθει για το 2024 νεο;

Κατερίνα
|

Αντιγράφω: "...στοχευμένης παρέμβασης κατά τα
ακαδημαϊκά έτη 2021-2022, 2022-2023 & 2023-2024 για την ενίσχυση και την
υποστήριξη της έγκαιρης(!!!)ολοκλήρωσης των σπουδών... "
Έγκαιρη με τρία χρόνια καθυστέρηση... άραγε η διαγραφή όσων φοιτητών λάβουν αυτή την ενίσχυση θα καθυστερήσει κατά τρία χρόνια;

Τα ιδια...
|

και τα ίδια που έλεγαν πριν 6 μήνες. Θα, και θα, και θα.

Οικονομική στήριξη στους φοιτητές
|

Πρέπει να δοθεί οικονομική στήριξη (δάνεια, υποτροφίες κλπ) σε όσους φοιτητές την χρειάζονται .
φιλελεύθερος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ