ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ

Ποιοι θα αξιολογήσουν τους 13 Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης και τα άλλα στελέχη

Δημοσίευση: 08/08/2014
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Οι 13 Περιφερειακοί  Διευθυντές Εκπαίδευσης θα αξιολογηθούν μέχρι τέλους του μήνα για τα διοικητικά τους καθήκοντα από δύο Γενικούς Διευθυντές του υπουργείου Παιδείας: την κ. Καρδαμίτση και την κ. Παπαδάκη.
Για τα Επιστημονικά τους και Παιδαγωγικά τους καθήκοντα  θα αξιολογηθούν από τον πρόεδρο του ΙΕΠ Σωτήρη Γκλαβά.
Κατά την πρώτη εφαρμογή της αξιολόγησης, που βρισκόμαστε τώρα, δεν αξιολογείται το κριτήριο «πόσο καλοί αξιολογητές είναι» , καθώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η αξιολόγηση.
Ηδη το υπουργείο Παιδείας έχει ανοίξει πλατφόρμα αξιολόγησης στην οποία όλα τα στελέχη  συμπληρώνουν το προσωπικό τους portfolio
Ο κάθε Περιφερειακός Διευθυντής θα πρέπει να αξιολογήσει μέχρι τέλος του μήνα  τους Συμβούλους Επιστημονικής  Παιδαγωγικής Καθοδήγησης  και όλους τους Σχολικούς Συμβούλους, μόνο ως προς το διοικητικό τους έργο.
Οι Σύμβουλοι  Επιστημονικής  Παιδαγωγικής Καθοδήγησης  θα αξιολογήσουν τους Σχολικούς Συμβούλους  ως προς το επιστημονικό και παιδαγωγικό έργο.
Στην Αττική ο Περιφερειακός Διευθυντής Δ. Γκίνης έδωσε προθεσμία στα στελέχη εκπαίδευσης να συμπληρώσουν το portfolio μέχρι και τις 22 Αυγούστου.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ