ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΕΙ

Τελικά Αποτελέσματα Αξιολόγησης για το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου

Δημοσίευση: 29/05/2014
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Δημοσιοποιήθηκε η Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης για το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, όπως αυτή πραγματοποιήθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας (ΑΔΙΠ).
Καταξιωμένοι επιστήμονες (Dr Konstantina Martzoukou-Coordinator-Department of Information Management, Aberdeen Business School, The Robert Gordon University, Aberdeen, UK, Prof. Chrysa Maltezou, Director of the Hellenic Institute for Byzantine and post-Byzantine Studies in Venice, Italy, Prof. Derek Law, Computing and Information Science, University of Strathclyde, UK), έκριναν ότι το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου διακρίνεται για τη μοναδική του συνεισφορά στην προβολή και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας .
Κατωτέρω σημειώνονται ενδεικτικά ορισμένες από τις πολλαπλές θετικές αναφορές των εξωτερικών αξιολογητών όπως:
•    Η μοναδικότητα ανάμεσα σε όλα τα Ελληνικά  Πανεπιστήμια  των επιστημών που θεραπεύονται (Αρχειονομία –Βιβλιοθηκονομία- Μουσειολογία)
•    Το εξαιρετικά καταρτισμένο και έμπειρο διδακτικό προσωπικό του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.
•    Η άριστη ποιότητα εκπαίδευσης, η ακαδημαϊκή προσέγγιση και η αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας που προσφέρεται.
•    H άριστη ποιότητα και το ευρύ φάσμα των διδασκομένων μαθημάτων.  
•    Η εξαιρετική συνεργασία και το συνεργατικό κλίμα που παρατηρείται ανάμεσα στο διδακτικό προσωπικό και το φοιτητικό δυναμικό.
•    Η άριστη ποιότητα του εκπαιδευτικού υλικού της διδασκαλίας.
•    Οι νεόδμητες σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, τα πλήρως εξοπλισμένα και εργαστήρια του τμήματος.
•    Η ιδιαίτερα καλή ποιότητα  της πλήρως ενημερωμένης ηλεκτρονικής ιστοσελίδας του Τμήματος.
•    Οι εξαιρετικές  δυνατότητες εξέλιξης και συνεισφοράς του Τμήματος, λόγω της μοναδικότητας των αντικειμένων.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.