«Καθοδηγητική μας αρχή είναι ότι για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση η Πολιτεία πρέπει να περιορίζεται στην αξιολόγηση και την χρηματοδότηση».
Αυτό είπε ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στην Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση.
Μία εβδομάδα μετά τη συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής του πορίσματος της αξιολόγησης της Α.ΔΙ.Π., (Δείτε εδώ το πόρισμα) ο κ. Λοβέρδος είχε σύσκεψη εργασίας με τη διοίκηση της Α.ΔΙ.Π.
Ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε άψογη τη συνάντηση με τη διοίκηση της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση.
Θυμίζουμε ότι ο Πρόεδρος της Α.ΔΙ.Π. Ευάγγελος Κουφουδάκης, παραδίδοντας την ετήσια Έκθεση της Αρχής. Στον πρόεδρο της Βουλής Ε.Μειμαράκη του είπε: “Σε αυτή θα βρείτε στοιχεία τα οποία δεν έχετε αντιμετωπίσει στο παρελθόν και αφορούν και νομίζω πως αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει και εσάς στη Βουλή αλλά και τον Υπουργό Παιδείας στις αποφάσεις που θα ληφθούν ενόψει της αναδιάρθρωσης της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη χώρα μας» ανέφερε ο κ. Κουφουδάκης επιδίδοντας την Έκθεση της Αρχής στον Πρόεδρο της Βουλής”.
Την ΑΔΙΠ επισκέφθηκε ο υπουργός Παιδείας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δείτε όλα τα σχολικά βιβλία του νέου σχολικού έτους του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου
Τροπολογία για τους καθηγητές των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ
Ισότιμα τα Μεταπτυχιακά Διδακτορικά και πτυχία των Διεθνών Οργανισμών-Τροπολογία στη Βουλή
Συζητείται και ψηφίζεται σήμερα το ν/σ για το ΣΕΠ , η τροπολογία «σκούπα» και οι διαγραφές των φοιτητών
Η εγκύκλιος για τη λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων τη νέα σχολική χρονιά 2014-15
Αρχισαν οι εγγραφές στα δημόσια ΙΕΚ- Οι ειδικότητες κατά ΙΕΚ
Λειτουργικά κενά Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μετά τις αποσπάσεις
Nέος σχολικός διαγωνισμός – θεσμός, για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών-- Δηλώσεις Συμμετοχής έως τις 15 Σεπτεμβρίου
Η εγκύκλιος για την επιπλέον μοριοδότηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών με τον υπό ψήφιση νομο-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 3-5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Τροπολογίες για μόνιμους διορισμούς και να μην απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός ζητά η ΟΛΜΕ
Επίδειξη των γραπτών των Πανελλαδικών Εξετάσεων-Αιτήσειςς από 1-30 Σεπτεμβρίου
Καταργείται η Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης- Για σκάνδαλο μιλάει η ΟΙΕΛΕ
Εγγραφές επιτυχόντων στα ΑΕΙ (Πανεπιστήμια-ΤΕΙ)
Εγγραφές μαθητών στη Σιβιτανίδειο
ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: Αύξηση και όχι μείωση των ωρών Φυσικής Αγωγής στα Δημοτικά Σχολεία
‘Επιασε” αμέσως δουλειά ο νέος Πρύτανης του ΕΚΠΑ
Αδικίες ,δυσλειτουργίες και προβλήματα από την υπό ψήφιση τροπολογία για την επαγγελματική εκπαίδευση
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.