ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΕΙ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ προς ΣΥΡΙΖΑ: Και δικoί σας Βουλευτές διεκδίκησαν Τμήματα ΑΕΙ της περιοχής τους

Δημοσίευση: 22/03/2013
«Δεν μπορείτε να μας κατηγορείτε επειδή διορθώνουμε πράγματα και από την άλλη ότι δεν κάνουμε διάλογο. Δεν μπορείτε να μας λέτε «αποσύρετε το Σχέδιο» και μετά να μπαίνετε επί της ουσίας και της λεπτομέρειας και μάλιστα, μιας λεπτομέρειας η οποία λογοδοτεί σε τοπικά κριτήρια. Διότι -μην το κρύβουμε- και δικοί σας Βουλευτές παρήλασαν στο διάλογο αυτό, διεκδικώντας τα Τμήματα της περιοχής τους. Να μην το κρύβουμε. Άρα, εδώ πρέπει να γίνει ένας σοβαρός διάλογος και όχι προσχηματικός»
Τα παραπάνω είποε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός  Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος , κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για το Σχέδιο Αθηνά, ενώ σε ‘άλλο σημείο ακολούθησε ο εξής διάλογος:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ (Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού):  Και επειδή έχετε ζητήσει με τα έγγραφα σας όλα αυτά τα αποτελέσματα, θα σας τα επισυνάψω -είναι ένα μπαούλο προτάσεις- και θα σας ευχηθώ καλό διάβασμα. Όμως, έστω και την υστάτη ώρα…
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Τα έγγραφα της ΑΔΙΠ και του Πανεπιστημίου να μας καταθέσετε. Δεν μας τα φέρατε ακόμα.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ (Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού): Όλα θα κατατεθούν ως είθισται.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δραγασάκης): Παρακαλώ, κύριοι, ολοκληρώνουμε.
Κύριε Υπουργέ, αν έχετε τη καλοσύνη ολοκληρώστε.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Νομοθετείτε χωρίς να ενημερώσετε την αντιπολίτευση. Αυτό κάνετε.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ (Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού): Εγώ κατ’ αρχάς, κύριε Κουρουμπλή, δεν σας διέκοψα.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δραγασάκης):  Κύριε Κουρουμπλή, είμαστε στο στάδιο της ολοκλήρωσης. Είμαστε εκτός χρόνου.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ (Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού): Κύριε Πρόεδρε, μία λέξη ακόμα και ολοκληρώνω. Δύο τρία θέματα θα αναφέρω επιγραμματικά.
 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ