ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

13 από τους 68 υποψηφίους για τα ΑΕΙ αρίστευσαν και 30 πέτυχαν βαθμολογίες άνω του 15

Δημοσίευση: 06/07/2014
Σχολείο
Alt Text: 
Σχολείο
Title Text: 
Σχολείο
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Από τους  68 μαθητές του 2ου   Γενικού  Λυκείου  Ναυπάκτου  που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις   οι 13 αρίστευσαν με βαθμολογίες άνω του 18 ενώ συνολικά 30 μαθητές έχουν βαθμολογία άνω του 15. Οι πέντε πρώτοι του σχολείου  , μάλιστα, έχουν βαθμούς πρόσβασης: 19,47,  19,26, 19,23, 19,12 και 19 (και από τις τρεις κατευθύνσεις). Κι όλα αυτά, όπως λένε οι καθηγητές του σχολείου, παρά τα σοβαρά προβλήματα στην κτιριακή και υλικοτεχνική υποδομή.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος  διδασκόντων  του  2ου   Γενικού  Λυκείου  Ναυπάκτου  συγχαίρουμε όλους τους μαθητές μας για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους στις πανελλαδικές εξετάσεις 2014. Η εργατικότητα τους και η συστηματική καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τούς ενίσχυσε ώστε να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στην απαιτητική αυτή διαδικασία και να φέρουν για μια ακόμη χρονιά το σχολείο μας στις πρώτες θέσεις της πανελλαδικής κατάταξης επιτυχιών. Μεταξύ 68 διαγωνισθέντων οι 13 αρίστευσαν με βαθμολογίες άνω του 18 ενώ συνολικά 30 μαθητές έχουν βαθμολογία άνω του 15. Οι πέντε πρώτοι του σχολείου μας, μάλιστα, έχουν βαθμούς πρόσβασης: 19,47,  19,26, 19,23, 19,12 και 19 (και από τις τρεις κατευθύνσεις). Παρά τα σοβαρά προβλήματα στην κτιριακή και υλικοτεχνική υποδομή, οι μαθητές και οι καθηγητές  με ήθος, επιμονή, κατάρτιση και  αίσθηση καθήκοντος έθεσαν υψηλούς στόχους και τους διεκπεραίωσαν καταδεικνύοντας το ποιοτικό  επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχει το δημόσιο σχολείο.
Ευχόμαστε καλές σπουδές και επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία.
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπάκτου.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥΤο 2ο Λύκειο Ναυπάκτου διαθέτει και Εσωτερικό Κανονισμό. Για να ανοίξετε τον κανονισμό πατήστε εδ'ω

5ο ΓΕΛ Καλαμαριάς
Ανάλογη εικόνα επιτυχιών είχαμε και στο 5ο ΓΕΛ Καλαμαριάς. Πατήστε εδώ για να δείτε
Μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις....Συγχαρητήρια στους μαθητές μας,
αλλά και σε όλους τους υποψηφίους.
Μανδαλίδης Σωτήριος
Υδντης 5ου ΓΕΛ Καλαμαριάς

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 65 ΜΑΘΗΤΕΣ
15 ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 18.000
33 ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.