ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

26 ηλεκτρονικές μνήμες για τις Πανελλαδικές παρήγγειλε το υπουργείο Παιδείας

Δημοσίευση: 22/05/2014
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Στις 9 Απριλίου η  Διεύθυνση Λειτουργικών Υποδομών, Πληροφορικής και Νέων τεχνολογιών της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Παιδείας με έγγραφό της ζητούσε την   προμήθεια ηλεκτρικών μνημών για την υποστήριξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
 Σήμερα το υπουργείο Παιδείας παρήγγειλε από ιδιωτική εταιρεία, στην Αγία Παρασκευή, 26  ηλεκτρονικές  μνήμες με CPV: 30236113-7, για τους κεντρικούς servers του cloud της Κ.Υ. του Υ.ΠΑΙ.Θ., ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων. έναντι του ποσού των πέντε χιλιάδων επτακοσίων είκοσι τεσσάρων ευρώ και σαράντα δύο λεπτών (5.724,42€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., σύμφωνα με την προσφορά της εταιρείας, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.
 Στο μεταξύ οι  δοκιμαστικές εκπομπές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, προκειμένου  να διαπιστωθεί η λειτουργική ετοιμότητα του συστήματος με όλα τα Εξεταστικά Κέντρα της Ελλάδας, θα συνεχιστεί μέχρι και τις 27 Μαΐου.
Επισημάνσεις προς του υποψηφίους
Ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων  οι υποψήφιοι θα πρέπει :
- να γνωρίζουν ακριβώς το εξεταστικό κέντρο, στο οποίο εξετάζονται και να γνωρίζουν την ακριβή διεύθυνση, ώστε να είναι έγκαιρα παρόντες, για να μην χάσουν την εξέτασή τους.
- να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου που έχουν πάρει από τα Λύκειά τους.
- κατά την ώρα εξέτασης να ακολουθούν τις οδηγίες των εκπαιδευτικών, για να μην διαταράσσεται η εξεταστική διαδικασία.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίστηκε η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.
Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ.
Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Φωτό: Αρχείο eurokinissi

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.