ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Αλλαγές στην πρόσκληση εκπαιδευτικών για απόσπαση σε Ευρωπαϊκά Σχολεία

Δημοσίευση: 17/07/2014
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σύμφωνα με την αρ. Φ.821/1458Π/88405/Ζ1/01.07.2013 «Πρόσκληση εκπαιδευτικών για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία», είχαν προκηρυχθεί συνολικά τρεις (03) κενές θέσεις φιλολόγων ΠΕ02 για το σχολικό έτος 2014-2015 και πιο συγκεκριμένα μία (01) θέση για το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες III, μία (01) για το Λουξεμβούργο II και μία (01) για το Μόναχο. Ωστόσο, σε συνέχεια του από 17.05.2014 εγγράφου που είχε σταλεί ηλεκτρονικά από τη Διεύθυνση του Ευρωπαϊκού Σχολείου Βρυξέλλες III, η θέση του εκπαιδευτικού κλ.
ΠΕ02 δεν θα πληρωθεί για το σχολικό έτος 2014-15, λόγω μείωσης του αριθμού των μαθητών στο ελληνικό τμήμα του συγκεκριμένου σχολείου. Για τον λόγο αυτό, καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλ. ΠΕ02 που είχαν αρχικά δηλώσει το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες III, να δηλώσουν αν επιθυμούν να αποσπασθούν στο Ευρωπαϊκό Σχολείο του Λουξεμβούργου II ή/και στο Ευρωπαϊκό Σχολείο του Μονάχου.
Επίσης, στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες III, λόγω μείωσης του αριθμού των μαθητών σε όλα τα γλωσσικά τμήματα, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν το μάθημα των Καλλιτεχνικών, καταργείται η θέση εκπαιδευτικού κλ. ΠΕ08 που είχε προκηρυχθεί με το ανωτέρω σχετικό. Ως εκ τούτου, καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλ. ΠΕ08 που είχαν αρχικά δηλώσει το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες III, να δηλώσουν αν επιθυμούν να αποσπασθούν στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες ΙV στο οποίο, προσφάτως, προέκυψε κενή θέση.
Τέλος, οι εκπαιδευτικοί κλάδου Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Λουξεμβούργο I ή/και στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Λουξεμβούργο II, με βάση τις διαμορφωμένες ανάγκες των δύο αυτών σχολείων, όπως αυτές διατυπώθηκαν εγγράφως από τις Διευθύνσεις τους.
Ενόψει των ως άνω νέων δεδομένων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν εγγράφως με αίτησή τους τις προτιμήσεις τους ενώπιον της Επιτροπής επιλογής, κατά την προφορική συνέντευξη.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΑΡΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.