ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Διευκρινίσεις αναφορικά με τις εγκυκλίους των αποσπάσεων σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και σε φορείς και υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ

Δημοσίευση: 22/06/2014
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Α.Όσοι εκπαιδευτικοί είχαν καταθέσει δικαιολογητικά πλην των δικαιολογητικών που αφορούν στη συνυπηρέτηση, για τις μεταθέσεις του τρέχοντος έτους, εφόσον δεν έχει επέλθει καμία μεταβολή, δεν απαιτείται να τα καταθέσουν εκ νέου. Στην περίπτωση αυτή, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες ανήκουν οργανικά οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να ελέγξουν τα δικαιολογητικά αυτά αναφορικά με την καταχωρισμένη αίτηση απόσπασης.
Β.Οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ19-ΠΕ20 που ανήκουν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση έχουν τη δυνατότητα να αποσπαστούν μόνο στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το ίδιο ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ19-ΠΕ20 της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Μπορούν δηλαδή να αποσπαστούν μόνο στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.  
 Τις παραπάνω διευκρινίσεις κάνει το υπουργείο Παιδείας, με έγγραφο  προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.