ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Διευκρινίσεις για την ένταξη αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικώστους πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών ΕΑΕ σχολ. έτους 2014-2015

Δημοσίευση: 21/08/2014
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σύμφωνα με διευκρινίσεις που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας σχετικά με την «Πρόσκληση υποψήφιων αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για ένταξη στους πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών ΕΑΕ σχολ. έτους 2014-2015»:
 1. Στη σελ. 13 (Κεφ. Δ του Β’ Μέρους, στοιχείο ζ), για την πιστοποίηση εξειδίκευσης στην Ελληνική γραφή Braille, γίνεται επίσης δεκτό πιστοποιητικό επάρκειας στην ΕΓΒ από τη Σχολή Τυφλών Βορείου Ελλάδος «Ο Ήλιος», που αποτελεί πλέον παράρτημα του ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης.
2. Το σύνολο των ημερησίως υποβληθέντων δικαιολογητικών ένταξης και μοριοδότησης στους Πίνακες ΕΑΕ (σελ. 14 του Δ’ Μέρους) μπορεί να αποστέλλονται επίσης με τηλεομοιοτυπία και στα Fax: 210 344 2164 και 344 2365 (με την ένδειξη: Για γραφείο 1100). Επισημαίνεται ότι οι οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης πρέπει να μεριμνήσουν ώστε η αποστολή των δικαιολογητικών να ολοκληρωθεί την επομένη της λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
3. Στα Τμήματα Α' των Διευθύνσεων Προσωπικού Π.Ε. και Δ.Ε. θα κοινοποιούνται, κατά περίπτωση, μόνο τα διαβιβαστικά έγγραφα και ο σχετικός πίνακας με τα προωθούμενα προς έλεγχο δικαιολογητικά ανά υποψήφιο και ΟΧΙ τα ίδια τα δικαιολογητικά, τα οποία αποστέλλονται αποκλειστικά στη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ