ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

ΔΙΥΘΥΝΗΣΗ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ: Ανάρτηση παραγγελιών σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Λύκεια)- Παραγγελία βιβλίων για τα σχολεία Ειδικής Αγωγής

Δημοσίευση: 10/06/2014
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Στις σελίδες των σχολικών μονάδων και των κέντρων διανομής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Λύκεια) έχουν αναρτηθεί οι κατάλογοι με το πλήθος βιβλίων που έχουν προγραμματιστεί για αποστολή για το σχολικό έτος 2014-2015.
Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από τη Διεύθυνση Εκδόσεων του υπουργείου Παιδείας.
Παραγγελία βιβλίων για τα σχολεία Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Επίσης , σύμφωνα με άλλη ανακοίνωση της Διεύθυνσης Εκδόσεων, λόγω της δυσκολίας προσδιορισμού του πλήθους των διδακτικών βιβλίων για τα σχολεία Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, βάσει της δήλωσης μαθητικού δυναμικού στο e-Survey, έχει αναρτηθεί στη σελίδα τους στον ιστότοπο http://publications.cti.gr φόρμα με τίτλο «ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ».
Σε αυτή τη φόρμα δίνεται η δυνατότητα στα σχολεία Ειδικής Αγωγής να δηλώσουν τον αριθμό αντιτύπων ανά κωδικό βιβλίου που απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών τους για το σχολικό έτος 2014-2015, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το απόθεμα που τυχόν υπάρχει στη διάθεσή τους.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ