ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Δωρεάν Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης ΑΕΙ (ΠΕΓΑ), «Αστικές Αναπλάσεις & Πράσινος Σχεδιασμός»

Δημοσίευση: 04/09/2014
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Από τη Γραμματεία του Δωρεάν Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης ΑΕΙ για την Επικαιροποίηση Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ (ΠΕΓΑ), με τίτλο «Αστικές Αναπλάσεις & Πράσινος Σχεδιασμός», ανακοινώθηκε  πως η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το δεύτερο κύκλο μαθημάτων επιμόρφωσης άρχισε στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2014.
Το παρόν ΠΕΓΑ πρώτον, προσφέρει στους καταρτιζόμενους γνώσεις αναφορικά με τους νέους τύπους αστικών αναπλάσεων στις σύγχρονες μετα-βιομηχανικές πόλεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους (χωρικά, οικονομικά, κοινωνικά, μορφολογικά). Επίσης, το παρόν ΠΕΓΑ προσφέρει στους καταρτιζόμενους νέες γνώσεις και τεχνικές για τον πράσινο σχεδιασμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους Αρχιτέκτονες, Πολεοδόμους, Χωροτάκτες Μηχανικούς, Γεωπόνους και Αρχιτέκτονες Τοπίου. Στόχος του είναι η απόκτηση ενός συνόλου σχετικών γνώσεων που διαμορφώθηκαν την τελευταία δεκαετία και αφορούν ζητήματα αστικών αναπλάσεων ενώ ασκεί τις σχεδιαστικές ικανότητές τους καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.
Για περισσότερες και ειδικότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις διαδικασίες ένταξης σε αυτό μπορείτε να βρείτε στη γραμματεία του προγράμματος (κα Μαρίας Νίκου, τηλ. 24210 74457, κιν 6982589330, email pega-urban@uth.gr) και στον ιστότοπο του προγράμματος (pega-urban.uth.gr).

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.