ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Εξ αποστάσεως τα Σεμινάρια Αξιολόγησης των Διευθυντών Σχολείων εάν δεν μπορούν να γίνουν δια ζώσης

Δημοσίευση: 18/06/2014
Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ΙΕΠ
Alt Text: 
Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ΙΕΠ
Title Text: 
Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ΙΕΠ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

A.Σε περιπτώσεις που δεν καθίσταται δυνατή η δια ζώσης επιμόρφωση προβλέπεται να πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, με την ευθύνη των Περιφερειακών Ομάδων Διοίκησης, βάσει οδηγιών που θα αποσταλούν από το ΙΕΠ.
B.Τη διαδικασία της ασύγχρονης εξ αποστάσεως επιμόρφωσης θα υποστηρίξει ειδικά διαμορφωμένη Πλατφόρμα μέσω της οποίας επιμορφωτές και επιμορφούμενοι θα έχουν πρόσβαση στο υλικό της επιμόρφωσης μετά από εγγραφή τους σε αυτή.

Γ.Οι επιμορφούμενοι θα πρέπει μετά την μελέτη του εν λόγω υλικού να απαντήσουν σε σειρά ερωτημάτων και να καταθέσουν εργασίες, καθορισμένες από το ΙΕΠ, σχετικά με το αντικείμενο της επιμόρφωσης ενώ οι επιμορφωτές τους θα έχουν την ευθύνη της συμβουλευτικής υποστήριξης της ομάδας των επιμορφούμενών τους καθώς και της αξιολόγησης των εργασιών τους.
Τα παραπάνω αναφέρει έγγραφο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής  , νεώ σημειώνονται τα εξής:
Για τον σκοπό αυτό, προκειμένου να υλοποιηθεί ή να ολοκληρωθεί η επιμόρφωση των Διευθυντών σχολικών μονάδων, παρακαλούμε τις Περιφερειακές Ομάδες Διοίκησης:
α) να συγκροτήσουν εκ νέου τμήματα επιμορφούμενων και να ορίσουν τους υπεύθυνους επιμορφωτές (διευκρινίζεται ότι οι επιμορφωτές μπορούν να ανήκουν και σε διαφορετική Δ/νση Εκπ/σης από αυτή των επιμορφούμενων δεδομένου ότι δεν τίθεται πλέον θέμα μετακινήσεων),
β) να μας αποστείλουν τα στοιχεία των παραπάνω στελεχών, με βάση το επισυναπτόμενο υπόδειγμα, προκειμένου να γίνει η απαραίτητη προετοιμασία για την είσοδό τους στην Πλατφόρμα. Παρακαλούμε, να στέλνετε ένα αρχείο excel για κάθε τμήμα με όνομα που να δηλώνει την Περιφέρεια, τη βαθμίδα και τον αύξοντααριθμό του τμήματος ως εξής: Attiki_A1 (που σημαίνει 1ο τμήμα Αθμιας Εκπ/σης Αττικής) ή Attiki_B1 (που σημαίνει 1ο τμήμα Bθμιας Εκπ/σης Αττικής) κ.ο.κ.
Τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στο ΙΕΠ στις διευθύνσεις (marnika@iep.edu.gr ΚΑΙ dplakias@iep.edu.gr ) μέχρι αύριο, Τετάρτη 18 Ιουνίου, 2014, ώρα 14.00. Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί η διαδικασία του προγραμματισμού όλων των τμημάτων και της συμπλήρωσης όλων των απαιτούμενων στοιχείων μέχρι αύριο, παρακαλούμε να τα στέλνετε ΣΤΑΔΙΑΚΑ με έμφαση στους Διευθυντές σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, των οποίων η επιμόρφωση επείγει.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ