Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Έκκληση ΟΛΜΕ προς Διευθυντές σχολείων κι εκπαιδευτικούς να μη συμμετάσχουν στην αξιολόγηση

Δημοσίευση: 10/09/2014
ΟΛΜΕ Συγκέντρωση
Alt Text: 
ΟΛΜΕ Συγκέντρωση
Title Text: 
ΟΛΜΕ Συγκέντρωση
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Εκκληση προς όλους τους εκπαιδευτικούς, τους Διευθυντές σχολείων και τους Σχολ. Συμβούλους να μη συμμετάσχουν σε καμιά διαδικασία με την οποία υλοποιείται το ισχύον  νομοθετικό πλαίσιο για την Αξιολόγηση, απηύθυνε με σημερινή ανακοίνωση η ΟΛΜΕ.
 Την ανακοίνωση αυτή εξέδωσε το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των  καθηγητών,  υλοποιώντας την απόφαση του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ στις 21/8/2014, με την οποία αποφασίστηκε η προκήρυξη Απεργίας – «Αποχής», από όλες τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης (ΠΔ 152/13) των εκπαιδευτικών, αλλά και της αυτοαξιολόγησης – αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και κάθε διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου που πραγματοποιείται σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (ν. 4024/11, ν. 4142/13, ΠΔ 152/13, ν. 3848/10, ν. 3679/10)

Σχόλια (19)

 
Ποιον κοροϊδεύετε ;
10 Σεπ 2014 21:38

Εμάς στους νεώτερους συναδέλφους η αλλαγή βαθμίδας είναι 200 ευρώ. Οταν έγινε το νέο μισθολόγιο είδαμε τον μισθό μας να κατρακυλάει στα βάραθρα. Εσάς κύριοι της ΟΛΜΕ που είσαστε παλιότεροι σας κόψανε ψίχουλα!Τυχαίο; Δε νομίζω!!. Ασχολήθηκε ποτέ κανείς σας πραγματικά μαζί μας; Εμάς που πήγαμε στην πρωτοβάθμια δεν μας θέλει ούτε η ΔΟΕ να ασχολείται μαζί μας ούτε και η ΟΛΜΕ. Και βέβαια θα πάω να κάνω αξιολόγηση εκτός αν μου βρείτε τρόπο να πάρω το μισθό μου πίσω. Σας βαρέθηκα πια, είσαστε αναποτελεσματικοί - πάρτε το χαμπάρι. Στον ιδιωτικό τομέα δεν θα είχατε ελπίδα να κρατήσετε το πόστο σας.

 
Νίκος
10 Σεπ 2014 23:41

Σε εμένα τον παλιό (με 18 χρόνια υπηρεσίας) κόψανε 300 ευρώ το μήνα. Εσύ είσαι τόσο σίγουρος ότι θα είσαι στο 80, 60, 40% κ.λπ που θα ενταχθούν στους πίνακες προακτέων; Πού στηρίζεις τη σιγουριά σου; Γρινιάζεις για το μισθολόγιο και καταλήγεις ότι σου φταίνει η ΟΛΜΕ! Τι να σου πω;Γρινιάζεις για την πρωτοβάθμια. Αν δε σου αρέσει, γιατί πήγες; Και πάψτε πια την καραμέλα για τον ιδιωτικό τομέα. Αν ήσουν καλύτερος από αυτούς που ψέγεις, γιατί ήρθες στο δημόσιο σχολείο; Γιατί δεν πήγαινες το θαυμαστό βιογραφικό σου στο Ζηρίδη ή στη Φιλεκπαιδευτική; Εστιάζεις στην προφανή αδυναμία των συνδικαλιστικών ομοσπονδιών να αρθώσουν ουσιαστικό λόγο, λες και αυτή είναι η αιτία των δεινών σου και δε βλέπεις ποιος ευθύνεται για όλα αυτά. Όταν ψηφιζόταν ο 4024, εσύ πού ήσουν; Γιατί κάποιοι ήμαστε στους δρόμους και διαμαρτυρόμαστε, έστω και χωρίς αποτέλεσμα.

 
@Nίκος
11 Σεπ 2014 14:27

Αν και λίγο ακραίος έχει δίκιο ο συνάδελφος. Εμάς τους νέους συναδέλφους μας διέλυσαν. Δεν νομίζω να παίρνεις κοντά τα 700 και ας σου έκοψαν τα 300 που γράφεις. Και δεν ξέρω που είναι ο άλλος αλλά δεν είναι όλοι βολεμένοι όπως εσύ σε μεγάλες πόλεις για να έχουν δρόμους...εμείς εδώ βγαίνοντας από το σχολείο έχουμε κατσάβραχα για να πάμε στα άλλα σχολεία που έχουμε υπηρεσία. Οσο για τους συνδικαληστρικούς μας φορείς ΝΑΙ είναι άχρηστοι αφού δεν φέρνουν αποτέλεσμα και είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Οταν ψηφιζότανε ο 4024 τι αποτέλεσμα έφερε η ΟΛΜΕ;

 
ασεπιτης
11 Σεπ 2014 15:04

@ΝΙΚΟΣαν με τα 18 χρόνια υπηρεσίας θεωρείς τον εαυτό σου παλιό τότε τι να πουν αυτοί που έχουν 25 και πάνω χρόνια υπηρεσίας και οι οποίοι είδαν μείωση μισθού περίπου στα 50 Ευρώ!!!!!!Η αλήθεια είναι ότι έριξαν στον Καιάδα τους νέους αλλά που θα πάει η κατάσταση από τον ερχόμενο Απρίλιο θα αρχίσει να αποκαθίσταται μέσω της αξιολόγησης......

 
Μάκης
11 Σεπ 2014 17:12

Επιτέλους πείτε κάτι σοβαρό και επί της ουσίας, κύριοι της ΟΛΜΕ και οι χειροκροτητές της εδώ. Από επαναστάσεις χορτάσαμε.Εκείνοι ιδίως οι κύριοι στο νομικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ ...ως πότε θα το αναμασάνε το θέμα ; Θα πάρετε μια ξεκάθαρη θέση, τώρα.Φωνάζουμε τόσο καιρό στις ΕΛΜΕ : Νομική κάλυψη ζητάμε .Αν είναι το θέμα θεσμικό κι αποτελεί νόμο του κράτους, απείθεια γνωρίζετε τι σημαίνει; Δίκιο έχουν οι συνάδελφοι που αγανακτούν !

 
Δημήτρης - γονιός
11 Σεπ 2014 17:27

Τα πορίσματα που εξάγω από τη συζήτησή σας αλλά και από προσωπικά βιώματα με τον κλάδο σας είναι: 1) για κομματικούς λόγους κάποιοι αριστεροί δεν θέλουν την αξιολόγηση 2) όσοι είναι πιο κακοπληρωμένοι κάνουν καλύτερη δουλειά 3) όσοι είναι μακρυά από τα αστικά κέντρα κάνουν καλύτερη δουλειά 4)οι παλιότεροι καθηγητές δεν καταλαβαίνουν τι περνάνε οι νέοι που πάνε επαρχία υποχρεωτικά γιατί διορίστηκαν στην γειτονιά τους . Εγώ ως στρατιωτικός φέρομαι επαγγελματικά και αξιολογούμαι καθημερινά από τους ανώτερους. Φερθείτε ως επαγγελματίες ανάλογα και εσείς. Αν δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, η αξιολόγηση μόνο καλό θα σας κάνει στον κλάδο σας.

 
'Ελένη
11 Σεπ 2014 17:43

'Οταν η ιεραρχία θα με ελέγξει πειθαρχικά και μετά την ΕΔΕ με βάλουν σε παύση για άρνηση εκτέλεσης νόμου η ΟΛΜΕ θα μου πληρώνει τους λογαριασμούς του σπιτιού μου; Μάλλον για καμιά συναυλία προς τιμή μου έξω από την ΕΡΤ τους βλέπω.

 
Νίκος
11 Σεπ 2014 17:48

Όταν πρωτοδούλεψα πήγα στο σχολείο με ράντζο και sleeping bag. Δούλεψα σε μονοθέσιο με παιδιά σε όλες τις τάξεις και να έπρεπε να πηγαίνω το πρωί μισή ώρα πριν την κανονική για να ανάψω ξυλόσομπα. Μη νομίζετε πως είστε οι μόνοι που ταλαιπωρείστε. Στο διπλανό χωριό ο δάσκαλος αποσυνέδεε τις σωλήνες του ποτίσματος για να βρει νερό να κάνει μπάνιο (Κάβο Ντόρο, αρχές δεκαετίας του '90). Ως προς τις αμοιβές, συγκριτικά μικρότερες απώλειες είχαν μόνο όσοι είχαν από 20 και πάνω χρόνια την 1η Νοεμβρίου του 2011. Λυπάμαι πού δεν μπορώ να αποδεχτώ μια κατάσταση που βλέπει τα πράγματα εξισωτικά προς τα κάτω. Δηλαδή αν και αυτοί με τα πάνω από 20 έτη είχαν τις ίδιες μειώσεις μισθών, θα είμαστε εντάξει;Στα αλήθεια πιστεύετε ότι η αδικία του μισθολογίου θα αποκατασταθεί μέσω της αξιολόγησης; Αν αύριο επιλέξουμε να αξιολογηθούμε όλοι και κριθεί προακτέο το ποσοστό που είναι κατά περίπτωση, πέστε μου από που θα βγουν τα επιπλέον χρήματα στον προϋπολογισμό, αφού το συνολικό ποσό για την πληρωμή των Δ.Υ. έχει οροφή. Αντί να επιζητούμε επαναφορά του ενιαίου μισθού, νομιμοποιούμε τη δομική διάκριση (γιατί μη μου πείτε πως το σύστημα της βαθμολογικής ποσόστωσης το κρίνετε λογικό). Ρίξατε μια ματιά στα προαπαιτούμενα του ΠΔ152 (άθρο 10, παράγρ. 5, περίπτωση V - Επιστημονική και επαγγελματική ανάπτυξη); Πού κατατάσσεστε σύμφωνα με αυτό; Είστε τόσο σίγουροι πως οι όποιες καλές σας επιδόσεις στον τομέα αυτό δε θα χαθούν στην απέραντη μπουρδολογία των διατυπώσεων και των κριτηρίων που θέτει το άρθρο 14 (ποιοτικός αξιολογικός χαρακτηριστμός των εκπαιδευτικών);

 
ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΊΤΕ ΤΗΝ Ο.Λ.Μ.Ε.
11 Σεπ 2014 18:35

Μετά την επιτυχία της Ο.Λ.Μ.Ε. στο να μη γίνουν μεταθέσεις ( 800 περίπου ) αλλά όμως 3.000 και συνεχίζουν διαπλεκόμενες αποσπάσεις, μην τους ενοχλείτε με ταπεινά θέματα όπως να πάμε στα δικαστήρια να δικαιωθούμε όπως σιγά σιγά δικαιώνονται όσοι προσέφυγαν. Αυτό ξέρουν αυτό και έπραξαν. Και σε λίγο θα δούμε και τους τοπικούς μας συνδικαλιστές να έρχονται στα σχολεία και να αρχίζουν την τρομοκρατία. Θα μας απολύσουν, περισσεύουμε και ότι άλλο τους κατέβει ανά περίσταση. Και αυτό το να μη συμμετέχουμε με το έτσι θέλουμε στην αξιολόγηση ποιος το σκέφτηκε; Να μας ξαποστείλει το πειθαρχικό μια ώρα γρηγορότερα.

 
μηχανοβιος τσεκαδορος
11 Σεπ 2014 19:17

Ο ΚΟΥΤΣΥΦΗΣ ΑΠΟ ΤΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΚΙ ΝΤΕ

 
Ποιον κοροϊδεύετε ;
11 Σεπ 2014 19:19

Συνάδελφε Νίκο όπως εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις το παιδάκι στην αφρική που του έχουν στερήσει τα πάντα έτσι και οι απίθανοι εργατοπατέρες μας δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά που έχεις περάσει εσύ και εγώ. Μόνο αν ζήσεις τη μείωση μισθού κάτω από το 700αρι θα καταλάβεις τι σημαίνει για τη ζωή σου. Αυτοί που ζήσανε στη χρυσή εποχή των δημοσίων υπαλλήλων λοιπόν δε με εκφράζουν γιατί δεν πέρασαν τις διαδρομές ζωής που έχουμε εμείς οι νεώτεροι. 'Οσο για τον ιδιωτικό τομέα έχω πολλά ένσημα εκεί. Και από ότι φαίνεται για εκεί με βλέπω μαζί με όλους τους αξιόλογους συναδέλφους που μπορούν να σταθούν εκεί αν δεν συμαζευτεί σύντομα το δημόσιο. Αν κάποιοι όμως ήταν πραγματικοί ηγέτες και δεν είχαν αποτέλεσμα θα είχαν υποβάλει παραίτηση αν είχαν τσίπα. Kαι για του λόγου το αληθές αν όλοι πάμε και ζητήσουμε αξιολόγηση τότε θα πλήξουμε πραγματικά το σύστημα.

 
Δάσκαλος- γονέας
11 Σεπ 2014 21:15

@ Δημήτρη-γονιό1. Θα με χαρακτήριζες αριστερό, και ναι δε θέλω την αξιολόγηση ΑΥΤΗ (γιατί είναι ανήκουστο να κρίνεις εκ των προτέρων με ποσοστώσεις). Υπάρχουν και άλλες προτάσεις. Κάποιοι μιλούσαμε για αξιολόγηση από παλιά, αλλά το συνδικαλιστικό κίνημα δεν το προέβαλε, προς χάριν όλων αυτών που τώρα θίχτηκαν από το μισθολόγιο και νομίζουν πως φταίνει οι παλαιότεροι για όλα τα δεινά τους. Δηλαδή δεν είναι κυβερνητική επιλογή αυτό που έγινε.2. Για τα δεδομένα της εκπαίδευσης είμαι καλοπληρωμένος (ως διευθυντής σχολείου με 25 εκπαιδευτικούς και 200+ μαθητές λαμβάνω 1360 ευρώ), αλλά μάλλον κάνω καλή δουλειά κατά δήλωση των γονέων, των μαθητών μου, των συναδέλφων μου και των υπηρεσιακών μου προϊσταμένων. Κρίθηκα άριστος σε όποια διαδικασία κρίσης έχω περάσεις έως τώρα (2ος σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ, υποτροφίες για σπουδές Α & Β κύκλου, δύο βασικά πτυχία, μεταπτυχιακό, διδακτορικό και μετεκπαίδευση, συνεντεύξεις για επιλογή διευθυντών σχολείων).3.¨Ημουν μακριά και κοντά στο σπίτι μου. Η δουλειά μου είναι η ίδια. Τώρα μάλιστα στα 50 μου με οικογένεια και σχολείο ξεκινάω τον τρίτο κύκλο μεταπτυχιακών μου σπουδών και η δουλειά μου είναι πιο ώριμη από ποτέ.4. Και οι παλαιότεροι πήγαμε στην επαρχία, απλώς τότε δεν υπήρχαν τα ηλεκτρονικά μέσα για να το διαλαλούμε συνεχώς και το θεωρούσαμε ως δεδομένο.Να θωρήσω τον εαυτό μου τυπικό παράδειγμα αριστερού εκπαιδευτικού, που είμαι καλοπληρωμένος, μένω κοντά στο σπίτι μου, δεν κάνω καλά τη δουλειά μου και δεν ξέρω τι τραβάνε οι νέοι που πάνε μακριά;ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣΟι συμμαθητής μου από τη ΣΤΥΑ πήρε στα 45 του σύνταξη με 44.000 εφάπαξ.Ο μπαμπάς του ήταν τοπικό στέλεχος και φρόντισε να μπει στη σχολή τη δεκαετία του 80 (μιλάμε για άτομο που τελείωνε το γυμνάσιο σπρωχνώμενος από τάξη σε τάξη).Στα ρεπό του δούλευε για μαύρα σε επιχείρηση της περιοχής. Δεν μετακινήθηκε ποτέ από το στρατόπεδο της Πάρνηθας (ελέω ειδικότητας και πολιτικών διασυνδέσεων).Να τον θεωρήσουμε τυπικό δείγμα κεντροδεξιού στρατιωτικού που ήταν κακοπληρωμένος, έκανε καλά τη δουλειά του και ταλαιπωρήθηκε γυρίζοντας στην Ελλάδα;Και δύο τελευταίες επισημάνσεις: 1) Αν αύριο που θα μαζέψω τους γονείς σε ένα εξαιρετικό τμήμα που έχουμε στο σχολείο και τους πως πως θα προαχθούν στην επόμενη τάξη μόνο το 60% των μαθητών, διότι έτσι λέει ο νόμος, πώς νομίζεις ότι θα με χαρακτηρίσουν; 2) Προς όλους αυτούς που επιτίθενται στην ΟΛΜΕ - ΔΟΕ κ.λπ. και ξεχνούν ότι την πολιτική (άρα τη δράση και συνακόλουθα την αντίδραση) τη χαράζει η κυβέρνηση, θα τους πρότεινα να δουν το περιεχόμενο των ψυχολογικών όρων "υπεραναπλήρωση" και "προβολή" .

 
Eλένη
12 Σεπ 2014 02:19

@Δάσκαλος- γονέαςΣυμπάσχουμε που πήγες συνάδελφε στην επαρχία. 1) Τι μισθό είχατε τότε και τι αγοραστική αξία είχε τότε ο μισθός σας; Τι ακριβώς σας ζητούσε τότε η υπηρεσία να κάνετε πέρα από το να είσαστε πιθανόν υπεύθυνος τμήματος και να διδάσκετε; Memoria praeteritorum bonorum!2) Ενας διευθυντής γίνεται να φοβάται πως θα τον χαρακτηρίσουν οι γονείς; . Ιδίως όταν τον αξιολογούν στη διεύθυνση ως άριστο; Μπορείτε να ψάξετε το περιεχόμενο των γνωσιακών μεροληψιών: "φαινόμενο Forer", "φαινόμενο Zeigarnik", "φαινόμενο Dunning–Kruger " αφού δείξατε πως γνωρίζετε τουλάχιστον κάποιες βασικές μορφές και όρους της ψυχολογίας.3) Την πραγματικότητα την είπετε συνάδελφε μόνος σας και ίσως άθελά σας."και ξεχνούν ότι την πολιτική (άρα τη δράση και συνακόλουθα την αντίδραση) τη χαράζει η κυβέρνηση". Αυτό και μόνο φτάνει για εμάς που περιμένουμε....την αντίδραση από την "μαχητική αριστερή αντιπολίτευση". Κατά τα άλλα ο γονιός σας έφταιξε που σας έθιξε την αριστερά σας(IKEA effect)

 
Γονιός
12 Σεπ 2014 02:37

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που δεν θέλουν την αξιολόγηση. Εμπρός στον αγώνα του ΟΧΙ με το πρόσχημα της ποσόστωσης ! Να μπορούσαμε και εμείς στο μαγαζί να το κάνουμε ε;;;;;; Τι καλά που θα ήταν.

 
Andonis
12 Σεπ 2014 02:53

Γιατί κανείς ρε παιδιά δεν απαντάει στην ερώτηση της Ελένης και του Μάκη από τους ΟΛΜ; Είναι εποχές για να μπλέξουμε;Ιδού η Ρόδος !

 
Νίκος Δημητριάδης
12 Σεπ 2014 17:27

Προς γονείς που υποστηρίζουν την αξιολόγηση αυτού του είδους: Όταν θα δείτε στα σχολεία των παιδιών σας να αξιολογούνται αρνητικά καλοί δάσκαλοι και καθηγητές, τότε να δούμε τι θα λέτε. Διαβάστε επιτέλους τι προβλέπει η συγκεκριμένη αξιολόγηση και μετά πανηγυρίστε. Σε αυτή τη χώρα έχουμε γεμίσει παντογνώστες, αλλά μας λείπει η κοινή λογική και η σοβαρότητα.

 
Δάσκαλος- γονέας
12 Σεπ 2014 18:46

@ Ελένη. Δεν έχω επιχειρήματα να σου απαντήσω. Καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνεις. Θα τη χρειαστείς σίγουρα περισσότερο από εμένα. Και αφού σου αρέσουν οι ψυχολογικοί όροι ψάξε το δρόμο σου να βγεις από το σύνδρομο "Στοκχόλμης". Εγώ βγήκα από τις δικές μου ιδεοληψίες νωρίς και η δική μου αριστερά είναι πια κοσμοθεωρία και δυστυχώς όχι πρόταση πολιτικής διακυβέρνησης. Ελπίζω οι δικές σου ώριμες και μη ¨αριστερές" επιλογές να μας δώσουνε καλύτερο μέλλον. Όλοι θα έχουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό.Υ.Γ. Είμαι ακόμα στην επαρχία. Αυτό που έκανα κάποτε από ανάγκη, τώρα το κάνω από επιλογή.

 
Δημήτρης - γονιός
13 Σεπ 2014 01:20

@Δάσκαλο – γονέα1) Δυστυχώς το θέμα που άνοιξε κάποιος στην αρχή της συζήτησης (και αυτό σχολίασαν όλοι) δεν είναι τι έκαναν κάποιοι παλιοί αλλά η ασχετοσύνη των δικών σας οργάνων με το θέμα της διαχείρισης των προβλημάτων που έφερε στον κλάδο σας η κυβέρνηση. Η λέξη «αναποτελεσματικός» δεν είναι αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής και δεν μπορεί κάποιος να τα φορτώνει τα σφάλματα του κλάδου στην κυβέρνηση. Αν δεν κατάλαβα καλά σας ζητώ συγνώμη.2) Τελείωσα με άριστα το σχολείο και πέρασα από τους πρώτους στη ΣΣΑΣ (εξαετές ΑΕΙ με απίστευτα μεγαλύτερες βάσεις και βαθμό δυσκολίας από την οποιαδήποτε «καθηγητική» σχολή) και ως ιατρός έκανα ειδικότητα παθολογίας με μεταπτυχιακές εξειδικεύσεις στο ΝΑΤΟ και συνέδρια. Καθημερινά κρίνομαι όχι μόνο από τους ανώτερους μου αλλά και από τους ασθενείς μου που δεν είναι όλοι στρατιωτικοί. Εγώ δεν έχω συνδικαλιστές να τρέξουν να μου παρασταθούν αν κάνω μια στραβή, αλλά δε με ενοχλεί αυτό. Εχω μάθει να προσφέρω χωρίς πλάτες κανενός. Συγχαρητήρια και σε σένα λοιπόν γιατί έχεις πραγματικά πλούσιο βιογραφικό.3) Εγώ δεν ήμουν ποτέ στο σπίτι μου με την έννοια του πατρικού μου. Κάθε μέρος που πήγαινα φρόντιζα να το κάνω σπίτι μου. ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣΟ συμμαθητής σου στη ΣΤΥΑ πήρε νωρίς εφάπαξ γιατί έτσι γίνεται με τους στρατιωτικούς και έχει σχέση με την προσμέτρηση των ετών υπηρεσίας. Κάθε κλάδος έχει τα καλά του και τα κακά του. Ας δούμε όμως κάτι άλλο. Στην πορεία μου στην Ελλάδα πέρασα από πολλά μέρη, γνώρισα πολύ κόσμο και τα παιδιά μου είχαν πολλούς καθηγητές όπως και εγώ στην ηλικία τους. Οι περισσότεροι από αυτούς κάποιας ηλικίας διορίστηκαν τις χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ χωρίς εξετάσεις αλλά με αφισοκολλήσεις. Κάποιοι γνωστοί μου επίσης εκπαιδευτικοί δεν κατάφεραν ούτε ΤΕΙ β΄ διαλογής να πιάσουν μετά την Τρίτη λυκείου και πήγανε στην Ιταλία, Ρουμανία και αλλού. Ως δια μαγείας βρέθηκαν με μεταγραφές σε ελληνικά ΑΕΙ και τελειώνοντας διορίστηκαν και αυτοί. Ολοι έχουμε λίγο ως πολύ κάποιους που μας θυμίζει αυτή η ιστορία...το βολεμένο αριστερό (ή και κεντροδεξιό !) λαμόγιο που δυστυχώς χαλάει την εικόνα σε αξιοσέβαστους επιστήμονες όπως εσύ.Καλό σας βράδυ !

 
άνθρωπος
14 Σεπ 2014 10:42

Αξιολόγηση στο Δημόσιο=ανέκδοτο!!!!! Ακομα και με τις καλύτερες προθέσεις το όλο θέμα θα εξελιχθεί σε φαρσα!!!!! Θα επιπλεύσουν οι γνωστοί των συνδικαλιστών (βλ. κομματικά κριτήρια) και όσοι "γλείφουν" διευθυντές και σύμβουλους...

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ