ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Έναρξη Αιτήσεων για Προγράμματα Λογιστικής, Ελεγκτικής & Management από το Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. και το ΕΚΠΑ

Δημοσίευση: 08/09/2014
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ
Alt Text: 
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ
Title Text: 
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.) και  το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΕΚΠΑ ανακοινώνουν τη διάθεση εξειδικευμένων επιμορφωτικών  Προγραμμάτων  στους τομείς της Λογιστικής, της Ελεγκτικής, του Management, των Τραπεζικών, των Νομικών και της Φορολογίας.
Τα Προγράμματα απευθύνονται σε αποφοίτους ΑΕΙ/ΑΤΕΙ και Λυκείου  με  εργασιακή εμπειρία που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις ή να αξιοποιήσουν τα προσόντα που ήδη έχουν, ώστε να μπορούν να απασχοληθούν σε Λογιστικά Γραφεία, Επιχειρήσεις, Τράπεζες, Επενδυτικούς Οργανισμούς, Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις κ.α.
Η διάρκεια των προγραμμάτων κυμαίνεται από 5 μήνες έως ένα έτος και η επιτυχής παρακολούθησή τους οδηγεί στην απόκτηση «Professional Certificate» ή «Advanced Professional Certificate» αντίστοιχα, στο εκπαιδευτικό αντικείμενο που επιλέγουν οι ενδιαφερόμενοι.
ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
•    Financial Expert in IFRS
•    Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στη Λογιστική και τις Επενδύσεις
•    Λογιστική, Τραπεζική και Διεθνή Χρηματοοικονομικά
•    Νομοθεσία και Λογιστική
•    Διαχείριση Κινδύνων και Εσωτερικός Έλεγχος
•    Στρατηγική των Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομική Λογιστική
•    Διεθνής Τραπεζική και Έλεγχος
•    Διοικητική Λογιστική και Χρηματοοικονομικά
•    Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στη Λογιστική και στο Στρατηγικό Σχεδιασμό Επιχειρήσεων
Τα προγράμματα επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45%)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τη δομή των Προγραμμάτων στην ιστοσελίδα
http://elearn.elke.uoa.gr/elearn/soel
Η διδασκαλία των Προγραμμάτων συνδυάζει δια ζώσης μαθήματα από Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές και Νομικούς του Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. και εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning) από Εξειδικευμένους Επιστήμονες / Συνεργάτες του Πανεπιστημίου Αθηνών μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Για όσους διαμένουν εκτός Αττικής υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων και μέσω Live Streaming.
Έναρξη Μαθημάτων:  27/10/2014

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ