Έναρξη Αιτήσεων για Προγράμματα Λογιστικής, Ελεγκτικής & Management από το Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. και το ΕΚΠΑ

08/09/2014

Ενημερώθηκε: 18/09/2014, 18:11

Άκουσε το άρθρο

Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.) και  το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΕΚΠΑ ανακοινώνουν τη διάθεση εξειδικευμένων επιμορφωτικών  Προγραμμάτων  στους τομείς της Λογιστικής, της Ελεγκτικής, του Management, των Τραπεζικών, των Νομικών και της Φορολογίας.
Τα Προγράμματα απευθύνονται σε αποφοίτους ΑΕΙ/ΑΤΕΙ και Λυκείου  με  εργασιακή εμπειρία που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις ή να αξιοποιήσουν τα προσόντα που ήδη έχουν, ώστε να μπορούν να απασχοληθούν σε Λογιστικά Γραφεία, Επιχειρήσεις, Τράπεζες, Επενδυτικούς Οργανισμούς, Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις κ.α.
Η διάρκεια των προγραμμάτων κυμαίνεται από 5 μήνες έως ένα έτος και η επιτυχής παρακολούθησή τους οδηγεί στην απόκτηση «Professional Certificate» ή «Advanced Professional Certificate» αντίστοιχα, στο εκπαιδευτικό αντικείμενο που επιλέγουν οι ενδιαφερόμενοι.
ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
•    Financial Expert in IFRS
•    Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στη Λογιστική και τις Επενδύσεις
•    Λογιστική, Τραπεζική και Διεθνή Χρηματοοικονομικά
•    Νομοθεσία και Λογιστική
•    Διαχείριση Κινδύνων και Εσωτερικός Έλεγχος
•    Στρατηγική των Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομική Λογιστική
•    Διεθνής Τραπεζική και Έλεγχος
•    Διοικητική Λογιστική και Χρηματοοικονομικά
•    Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στη Λογιστική και στο Στρατηγικό Σχεδιασμό Επιχειρήσεων
Τα προγράμματα επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45%)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τη δομή των Προγραμμάτων στην ιστοσελίδα
http://elearn.elke.uoa.gr/elearn/soel
Η διδασκαλία των Προγραμμάτων συνδυάζει δια ζώσης μαθήματα από Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές και Νομικούς του Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. και εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning) από Εξειδικευμένους Επιστήμονες / Συνεργάτες του Πανεπιστημίου Αθηνών μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Για όσους διαμένουν εκτός Αττικής υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων και μέσω Live Streaming.
Έναρξη Μαθημάτων:  27/10/2014

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ