ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Eπιμορφωτικά σεμινάρια για πτυχιούχους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης με θέμα: Ειδική Αγωγή 

Δημοσίευση: 30/04/2009


Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει στην Κοζάνη  επιμορφωτικά σεμινάρια 430 ωρών για πτυχιούχους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης με θέμα: Ειδική Αγωγή 

Σεπτέμβριος 2009 – Μάιος 2010 Διάρκεια Προγράμματος: 430 ώρες Κόστος προγράμματος: 2ΟΟΟ € για κάθε επιμορφούμενο/η

Επιστημονικά Υπεύθυνη: Α. Αλευριάδου, Επίκ. Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Η διαμόρφωση του προγράμματος είναι με βάση 10ωρα μαθήματαΤα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο (ώρα έναρξης 10 π.μ.) στην Κοζάνη στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Καραμανλή & Λυγερής

.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΝΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΩΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ. ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΚΕΔΔΥ), ΙΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Κ.Α.). ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ 5 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ.

Ο φάκελος αίτησης για την παρακολούθηση του προγράμματος πρέπει να περιέχει:

1. Αίτηση εγγραφής (σε έντυπο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας)

2. Απλή φωτοτυπία Πτυχίου Α.Ε.Ι.

3. Μία πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία

4. Απλή φωτοτυπία ταυτότητας

5. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναγράφεται ότι δεν παρακολουθούν ταυτόχρονα άλλο πρόγραμμα στην ίδια θεματική ενότητα.

6. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναγράφεται ότι δεν κατέχουν μόνιμη θέση στο δημόσιο τομέα.

7. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα βεβαιώνεται το γνήσιο των αντιγράφων που κατατίθενται.

Θα λάβουμε υπόψη και τις αιτήσεις των διορισμένων ΤΕ- εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων από τους αδιόριστους είναι μικρότερος από 70. Μετά θα ληφθούν υπόψη οι αιτήσεις των αδιόριστων ΠΕ. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ. Οι εγγραφόμενες/οι που θα επιλεγούν μετά τις κληρώσεις οφείλουν να καταβάλουν το κόστος συμμετοχής σε τρεις δόσεις.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές με αυτοπρόσωπη παρουσία του ενδιαφερόμενου ή δια εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου (αρκεί χειρόγραφη εξουσιοδότηση με τη βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από την Αστυνομία) από τις 25 έως τις 28 Μαΐου 2009 και κατά τις ώρες 12.00΄ - 18.00΄ μόνο στην Κοζάνη, Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Καραμανλή & Λυγερής

ΓΡΑΦΕΙΟ Ι. ΒΑΜΒΑΚΙΔΟΥ.

Είναι προφανές ότι δεν θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας κατά την κατάθεση της αίτησης και των δικαιολογητικών, αλλά θα ισχύσουν τα εξής ιεραρχικά κριτήρια για την κατάταξη των υποψηφίων: Θα προηγηθούν όσοι δεν κατέχουν μόνιμη θέση στο δημόσιο τομέα και εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις θα ακολουθήσουν και οι διορισμένοι. Μετά τη συγκέντρωση των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών θα γίνουν δημόσιες κληρώσεις παρουσία δικηγόρου και επιτροπής στη Φλώρινα: η ημερομηνία και η ώρα θα ανακοινωθoύν από το Πανεπιστήμιο. Στη διαδικασία της κλήρωσης θα συμπεριληφθούν μόνο όσοι είναι αδιόριστοι εφόσον ο αριθμός υπερβαίνει τους 70. Δεν θα γίνει κλήρωση εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων είναι μικρότερος των 70 ατόμων. Αν ο αριθμός των αδιόριστων είναι μικρότερος των 70 θα γίνει κλήρωση για τη συμπλήρωση του αριθμού και για τους διορισμένους.


Πληροφορίες- Φλώρινα: Χριστίνα Τζιαμτζή, Μαρία Κεραμυδά, Ιφιγένεια Βαμβακίδου

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 12.00-18.00, τηλ. 23850 55103, 23850- 55115, 55148

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ