ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

H Επιτροπή Επιλογής εκπαιδευτικών για απόσπαση στο Εξωτερικό κατά το σχολικό έτος 2012−2013

Δημοσίευση: 19/10/2012

1. Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος του Ιωάννου, Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Καθηγητή του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, Κολέτσο Γεώργιο του Αθανασίου .
2. Νοβάκη Θάλεια του Αναστασίου, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Aθλητισμού, τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Aθλητισμού, Ζήγρα Παρασκευή του Ιωάννη 3. Ρούνη Βασιλική του Ιωάννη, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Β΄ Τμήματος της Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Aθλητισμού, τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Προϊσταμένη του Α΄ Τμήματος της Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Aθλητισμού, Μπερνίκου Βασιλική του Γεωργίου, .
4. Γιαλούρης Παρασκευάς του Παναγιώτη, Σχολικός Σύμβουλος της Δ΄ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας, κλάδου ΠΕ04, τακτικό μέλος, με αναπληρωτή το Σχολικό Σύμβουλο της Α΄ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας, κλάδου ΠΕ02, Δαμάσκο Παναγιώτη του Κωνσταντίνου.
5. Σκρέτας Δημήτριος του Αστερίου, Σχολικός Σύμβουλος της 69ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής, κλάδου ΠΕ70, τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τη Σχολική Σύμβουλο της 33ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής, κλάδου ΠΕ70, Μπότου Αναστασία του Νικολάου, (ΑΔΤ−ΑΙ049564).
6. Φασφαλής Νικόλαος του Γεωργίου μέλος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, τακτικό μέλος με αναπληρωτή το μέλος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Οικονόμου Τριαντάφυλλο του Μαυρουδή.
7. Γκίνης Δημήτρης του Αναστασίου, Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Οργανωτική Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, Ζωγραφάκη Ελένη του Νικολάου.
Η θητεία της Επιτροπής Επιλογής λήγει με τη συγκρόηση της αντίστοιχης Επιτροπής του επόμενου έτους.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.