ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Η Ευρωπαική Επιτροπή "μπλόκαρε" το πρόγραμμα για τις Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες

Δημοσίευση: 02/02/2010

«Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες – Οριζόντια Δράση»  της κατηγορίας πράξεων «Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες », αποφάσισε το υπ. Παιδείας , διοτι , όπως αναφέρεται στην απόφαση, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κρίνει ότι η χρηματοδότηση της εν λόγω πράξης δεν συμπεριλαμβάνεται  στις προτεραιότητες του ΕΠ « Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση»
Ειδικότερα η σχετική απόφαση του υπ. Παιδείας , έχει ως εξής:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ
ΔΙΑ ΒΙΟΥ    ΜΑΘΗΣΗ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Αθήνα,     21-01-2010   
Αρ. πρωτ.:  512    

Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΘΕΜΑ:     Ανάκληση ισχύος της υπ’ αρ. πρωτ. 22866/22-10-2008 Ανοιχτής Πρόσκλησης για την πράξη «Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες – Οριζόντια Δράση»  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

Έχοντας υπόψη:
Την υπ’ αρ. πρωτ. 22866/22-10-2008 Ανοιχτή Πρόσκληση για την πράξη «Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες – Οριζόντια Δράση»  και ειδικότερα την παράγραφο 2, σημείο 2.2

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την ανάκληση ισχύος της υπ’ αρ. πρωτ. 22866/22-10-2008 Ανοιχτής Πρόσκλησης για την πράξη «Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες – Οριζόντια Δράση»  της κατηγορίας πράξεων «Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες », διοτι η Ευρωπαϊκή επιτροπή κρίνει ότι η χρηματοδότηση της εν λόγω πράξης δεν συμπεριλαμβάνεται  στις προτεραιότητες του ΕΠ « Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση»

H EIΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΟΡΦΑΝΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.