ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Η κατάληψη του Πενταγώνου ανησύχησε τον υπουργό Παιδείας

Δημοσίευση: 07/10/2012

με την εταιρεία Mega Sprint Guard A.E. – Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας για την φύλαξη του κτηρίου του υπουργείου Παιδείας , επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι, για το χρονικό διάστημα από 05-10-2012.
Η σύμβαση θα έχει ισχύ έως την ανάδειξη αναδόχου στο πλαίσιο της διαδικασίας διαπραγμάτευσης είτε μέχρι την απεμπλοκή του διεθνούς διαγωνισμού, οπότε και κα διακοπεί η σύμβαση αζημίως για το Δημόσιο.
Η μηνιαία αμοιβή θα ανέλθει στο ποσό των 9.861,96€ πλέον ΦΠΑ., σύμφωνα με την προσφορά της εταιρείας.
Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού:
Α.Η δικαστική εμπλοκή που πρόκυψε από την αποδοχή των ασφαλιστικών μέτρων της εταιρείας Ήφαιστος Security ΕΠΕ με αποτέλεσμα την μη έγκαιρη περαίωση του διενεργούντος διαγωνισμού καθώς και η κατάθεση προδικαστικής προσφυγής από την εταιρεία Ήφαιστος Security ΕΠΕ, στο πλαίσιο της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, συνιστούν εξαιρετικές περιστάσεις οι οποίες ούτε γνωστές στην Ανακτούσα Αρχή ήταν, ούτε στον σφαίρα επιρροής της ανάγονταν.
Β.Η από 31-8-2012 συναφθείσα σύμβαση με την εταιρεία φύλαξης του κτηρίου έληξε την 30-9-2012 κι ως εκ τούτου υφίσταται κατεπείγουσα ανάγκη ανάθεσης φύλαξης του κτηρίου της Κ.Τ. του Τ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ