με την εταιρεία Mega Sprint Guard A.E. – Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας για την φύλαξη του κτηρίου του υπουργείου Παιδείας , επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι, για το χρονικό διάστημα από 05-10-2012.
Η σύμβαση θα έχει ισχύ έως την ανάδειξη αναδόχου στο πλαίσιο της διαδικασίας διαπραγμάτευσης είτε μέχρι την απεμπλοκή του διεθνούς διαγωνισμού, οπότε και κα διακοπεί η σύμβαση αζημίως για το Δημόσιο.
Η μηνιαία αμοιβή θα ανέλθει στο ποσό των 9.861,96€ πλέον ΦΠΑ., σύμφωνα με την προσφορά της εταιρείας.
Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού:
Α.Η δικαστική εμπλοκή που πρόκυψε από την αποδοχή των ασφαλιστικών μέτρων της εταιρείας Ήφαιστος Security ΕΠΕ με αποτέλεσμα την μη έγκαιρη περαίωση του διενεργούντος διαγωνισμού καθώς και η κατάθεση προδικαστικής προσφυγής από την εταιρεία Ήφαιστος Security ΕΠΕ, στο πλαίσιο της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, συνιστούν εξαιρετικές περιστάσεις οι οποίες ούτε γνωστές στην Ανακτούσα Αρχή ήταν, ούτε στον σφαίρα επιρροής της ανάγονταν.
Β.Η από 31-8-2012 συναφθείσα σύμβαση με την εταιρεία φύλαξης του κτηρίου έληξε την 30-9-2012 κι ως εκ τούτου υφίσταται κατεπείγουσα ανάγκη ανάθεσης φύλαξης του κτηρίου της Κ.Τ. του Τ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.
Σχολιάστε το άρθρο
Δημοφιλή Άρθρα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΛΕΓΙΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ
- Το Πανεπιστήμιο Αθηνών ψηφιοποιείται!
- Τελευταία εβδομάδα μαθήματα για τους μαθητές Λυκείου
- Η χειραγώγηση του είκοσι (20)
- Εβδομάδα CIVIS στο ΕΚΠΑ: Η καρδιά της Ευρωπαϊκής Ανώτατης Εκπαίδευσης χτυπά στην Αθήνα
- Το “παζλ” του αριθμού εισακτέων: Πόσες θέσεις "χάνει" το κάθε ΑΕΙ- "Μπόνους" θέσεων σε τμήματα με μ...
- Ποιους θα συναντήσει στην Αμερική η Ν. Κεραμέως
- Νέο Μηχανογραφικό: Ποιες αλλαγές θα έχει σε σχέση με πέρσι
- Ο αριθμός εισακτέων ανά τμήμα και Πανεπιστήμιο - 9.021 θέσεις λιγότερες από περσι
- ΦΕΚ: Τι θα ισχύσει σε σχολεία, ΑΕΙ, Κολλέγια, ΙΕΚ, ΣΔΕ, Φροντιστήρια και ΚΞΓ την ερχόμενη εβδομάδα
- "Λουκέτο" βάζει το τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ όσο υπάρχει αστυνομία στο χώρο
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.