ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Μαθητές και φοιτητές δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου στα ΜΜΜ του ΟΑΣΑ-Δεν δικαιούνται οι σπουδαστές των ΕΕΣ

Δημοσίευση: 01/09/2014
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

 Σύμφωνα με νέα υπουργική απόφαση δικαιούχοι Μετακίνησης με Μειωμένους Τύπους Κομίστρου, είναι:
1. Φοιτητές της Δημόσιας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
2. Φοιτητές Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή Πανεπιστημίων της αλλοδαπής έως την ηλικία των 25 ετών, με την επίδειξη ισχύουσας Φοιτητικής Ταυτότητας «Student Card – University ID» και ισχύοντος Διαβατηρίου ή Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
3. Μαθητές της Δημόσιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευ− σης άνω των 18 ετών.
4. Σπουδαστές Δημόσιων και Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. έως την ηλικία των 22 ετών.
5. Φοιτητές – Σπουδαστές Δημόσιων Σχολών αρμο− διότητας Υπουργείων Πολιτισμού, Άμυνας, Ναυτιλίας, Εργασίας, Υγείας και Τουρισμού.
6. Πολύτεκνοι γονείς και μέλη των οικογενειών τους. 7. Παιδιά ηλικίας από 7 έως 12 ετών.
8. Νέοι ηλικίας από 13 έως 18 ετών.
9. Άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών.
Οι Δικαιούχοι Μετακίνησης με Μειωμένους τύπους κομίστρου, απαλλάσσονται από την καταβολή του 50% των τιμών των καθορισθέντων ως άνω κομίστρων, στα αστικά συγκοινωνιακά μέσα περιοχής αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α. (Ο.ΣΥ. Α.Ε. και ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε.), υπό την προϋπόθεση της εφαρμογής του Άρθρου 5 της παρούσας απόφασης.
γ. Καταργείται το δικαίωμα μετακίνησης με μειωμένους τύπους κομίστρου στους σπουδαστές εργαστηρίων ελευθέρων σπουδών (Ε.Ε.Σ.) τα οποία λειτουργούν σύμφωνα με τις διατάξεις των Άρθρων 11 και 23 του Ν. 3696/2008 (ΦΕΚ Α ́ 177/2008).
 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ