ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

"Μετ εμποδίων" η συλλογή στοιχείων από τα σχολεία για τη νέα γρίπη

Δημοσίευση: 21/09/2009


gripiΡεπορτάζ:esos.gr

Προβλήματα με τη συλλογή στατιστικών στοιχείων (απουσίες μαθητών κλπ) για τη νέα γρίπη ααντιμετωπίζει το υπ. Παιδείας , καθώς υπάρχουν σχολεία των οποίων οιδιευθυντές των δεν στέλνουν ή τα στέλνουν με καθυστέρηση .

Χαρακτηριστική είναι η επισήμανση προς τους διευθυντές των σχολείων Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευησης ο οποίος αναφέρει: : «Παρά τις συνεχείς μας υπενθυμίσεις, επισημάνσεις και συστάσεις σχετικά με την αποστολή των αναφορών (Πίνακας 1) για τη νέα γρίπη, ορισμένες Σχολικές μας Μονάδες δεν τηρούν ούτε την ορθή συμπλήρωση και αποστολή ούτε το χρονοδιάγραμμα (καθημερινά το αργότερο μέχρι τις 10:00) που έχουμε ορίσει με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα κατά την επεξεργασία και αποστολή συγκεντρωτικών στοιχείων στην Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε και Δ.Ε. Β. Αιγαίου, παρακαλούμε να τηρηθούν απαρέγκλιτα και από όλες τις Σχολικές Μονάδες:

Α. Η με αρ. πρωτ. 109770/9-9-2009/ΥΠΕΠΘ/Διεύθυνση Σπουδών Π.Ε. & Δ.Ε. εγκύκλιος η οποία κοινοποιείται με την αρ. πρωτ. 3032/9-9-2009 δική μας, με θέμα «Συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων για τη νέα γρίπη».Β.

Η με αρ. πρωτ. 112154/Γ1/15-9-2009/ΥΠΕΠΘ/Ενιαίος Διοικητικός Τομέας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης με θέμα «Καταγραφή απουσιών».

Γ. Η με αρ. πρωτ. 50 εγκύκλιός μας, θέμα 4ο : « Λεπτομέρειες – επισημάνσεις για τα στατιστικά στοιχεία της νέας γρίπης Α/Η1Ν1– Πίνακας 1 ».

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ