Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ: Απόφαση για τους φοιτητές-δημοσίους υπαλλήλους, στρατιωτικούς, αστυνομικούς και αιρετούς της Τ.Α.

Δημοσίευση: 03/06/2014
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Απόφαση υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους ενεργούς  φοιτητές του πρώτου κύκλου σπουδών ΑΕΙ καθώς και φοιτητές ΑΕΑ που δεν έχουν υπερβεί την ανώτατη διάρκεια φοίτησης, οι οποίοι είναι έμμισθοι δημόσιοι λειτουργοί και υπάλληλοι, υπάλληλοι του Δημοσίου, μόνιμοι υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας, υπάλληλοι οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης ή άλλων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ή αιρετά όργανα των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης,   να μεταφέρουν τη θέση φοίτησής τους  (μετεγγραφούν) σε αντίστοιχη Σχολή ή Τμήμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ ή Πρόγραμμα Σπουδών ΑΕΑ που εδρεύει στην πόλη όπου υπηρετούν ή παρέχουν τις υπηρεσίες τους ή έχουν εκλεγεί. Σε περίπτωση που δεν υφίσταται αντίστοιχη Σχολή ή Τμήμα ΑΕΙ ή Πρόγραμμα Σπουδών ΑΕΑ στον τόπο αυτό, οι ανωτέρω δύνανται να
μεταφέρουν τη θέση φοίτησής τους στο πλησιέστερο ΑΕΙ ή ΑΕΑ της πόλης όπου υπηρετούν ή παρέχουν τις υπηρεσίες τους ή έχουν εκλεγεί. Στην περίπτωση των αιρετών οργάνων που έχουν εκλεγεί σε Περιφέρειες, οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να επιλέξουν την αντίστοιχη Σχολή ή Τμήμα ΑΕΙ ή Πρόγραμμα Σπουδών ΑΕΑ που επιθυμούν, εντός της Περιφέρειας εκλογής τους.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ
 Διαδικασία υποβολής αίτησης μεταφοράς θέσης φοίτησης
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση κατά την έναρξη εκάστου εξαμήνου, σε ημερομηνίες
που ορίζονται από την αντίστοιχη Σχολή υποδοχής ή Τμήμα υποδοχής του ΑΕΙ ή το αντίστοιχο Πρόγραμμα Σπουδών υποδοχής της ΑΕΑ.
Η αίτησή τους θα συνοδεύεται από πιστοποιητικό σπουδών του Τμήματος φοίτησής τους και από πρόσφατο πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών στο οποίο θα αναγράφεται η πόλη όπου υπηρετούν ή παρέχουν τις υπηρεσίες τους, ή πρόσφατη βεβαίωση από το καθ’ ύλην αρμόδιο όργανο στην οποία θα αναγράφεται η πόλη ή η περιφέρεια στην οποία έχουν εκλεγεί.
Αφού διαπιστωθεί η ύπαρξη αντιστοιχίας σύμφωνα με τις αριθμ. 168488/Ε5/7−11−2013 (Β΄2875) και 168761/ Β1/7.11.2013 (Β΄ 2910) υπουργικές αποφάσεις και η πλήρωση των προαναφερόμενων προϋποθέσεων, η Γραμματεία της Σχολής/Τμήματος/Προγράμματος Σπουδών υποδοχής ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο ότι πρέπει να υποβάλει στη Σχολή/Τμήμα/Πρόγραμμα Σπουδών προέλευσής του αίτηση διαγραφής και εν συνεχεία να προσκομίσει τον αριθμό πρωτοκόλλου αυτής.
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταφοράς της θέσης και η Σχολή/Τμήμα/Πρόγραμμα Σπουδών υποδοχής να προβεί στην εγγραφή του αιτούντος, ζητείται υπηρεσιακά η αποστολή του φακέλου του από το Τμήμα προέλευσης καθώς και η βεβαίωση διαγραφής του.
Σύμφωνα με την απόφση οι μεταφερόμενοι φοιτητές δύνανται να κάνουν χρήση των διατάξεων του άρθρου 35 του ν. 4115/2013 (Α΄ 24), που ορίζει τα εξής:
Άρθρο 35
Αναγνώριση μαθημάτων
στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
1. Από το ακαδημαϊκό έτος 2012−2013 δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές που εισάγονται σε Τμήμα των Πανεπιστημίων ή Τ.Ε.Ι. ή στις Ανώτατες εκκλησιαστικές Ακαδημίες, να αναγνωρίσουν μαθήματα τα οποία έχουν διδαχθεί και εξεταστεί επιτυχώς στο Τμήμα προέλευσής τους.
2. Η αναγνώριση των μαθημάτων, σύμφωνα με την προηγούμενη παράγραφο, πραγματοποιείται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ή του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Τμήματος, κατά περίπτωση και οι φοιτητές απαλλάσσονται από την εξέταση των μαθημάτων ή των ασκήσεων του προγράμματος σπουδών του Τμήματος υποδοχής που διδάχθηκαν στο Τμήμα προέλευσης και δύνανται να ενταχθούν σε διαφορετικό εξάμηνο από αυτό της εγγραφής τους.

Σχόλια (18)

 
Αριστοτέλης
04 Ιουν 2014 00:10

Καλά πλάκα μας κάνουν;; Οι πολύτεκνοι που ζητάν τόσο καιρό μετεγγραφές για τα 723 άτομα από 3 διαφορετικά έτη γιατί να μην δικαιούνται, που το έχουν και άμεση ανάγκη και να δικαιούνται όλοι αυτοί;;

 
Αντώνης
04 Ιουν 2014 10:47

Να γιατί η Παινεμένη και ο Αναπληρωτής αυτής πήραν τις Μετεγγραφές από τους πολύτεκνους... για να τις δίνουν κατά το δοκούν όπου γουστάρουν!Εδώ με τη Μεταφορά θέσης πήρε Μετεγγραφή και τέκνο βουλευτή από Β. Ελλάδα, καθότι είχε ο πατέρας εισόδημα φορολογητέο 18000€ και αφορολόγητο 65000€! Ελλάς το μεγαλείο σου..

 
Σοφία
04 Ιουν 2014 15:11

Κατά τ' άλλα αυστηρά ποσοστά ανάλογα των εισακτέων κι οι ΚΕΝΕΣ 2779 θέσεις δεν μπορούν να δοθούν στους πρωτοετείς !!! Οι πολύτεκνοι είναι οι πιο ζημιωμένοι, κι ειδικά οι απόφοιτοι του 2013 που δεν πήραν ούτε και το 10% σαν τις υπόλοιπες χρονιές... Από ανέκαθεν το μόνο που ζητούσαμε ήταν να σπουδάζουμε στον τόπο μόνιμης κατοικίας μας. Οι μόνο 723 θέσεις τις οποίες ζήτησαν οι πολύτεκνοι από τα ΤΡΙΑ προηγούμενα ΕΤΗ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να τους δοθούν! Σε μια κοινωνική ομάδα που το 'χει άμεση ανάγκη και το ζητάει ΣΥΝΕΧΩΣ εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα, δεδομένου ότι το Υπ. Παιδείας δεν είναι και τόσο ευαίσθητο στα θέματα που μας αφορούν. Τόσο "βαριά" και δύσκολη είναι και μια απόφαση για τους 723 φοιτητές από όλα τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ των οποίων τα σπίτια μεγαλώνουν 3+ παιδιά επιπλέον? Πόση υπομονή να κάνουμε ακόμη?

 
ΕΛΕΝΗ
04 Ιουν 2014 15:36

ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ .ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ? ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ .ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΣΘΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΜΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ?ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ !

 
Μιχαλης
04 Ιουν 2014 16:23

Και εμείς θέλουμε μετεγγραγές εγώ συγκεκριμένα είμαι τρίτεκνος και ορφανός από πατέρα και δεν πήρα μεττεγραφή εξαιτίας λάθους του υπούργειού γιατί είχα ξανακάνει μεττεγραφή για να πάω σ μια σχολή που με το σχέδιο αθήνα αλλαζε ονομασία έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να πάω σπίτι μου στην θεσσαλονίκη .Αλλα προς εκπλήξης μου τον επόμενο χρόνο δεν με έβαλαν οτι αλλάξα σχολή στο σύστημα γιατί το φεκ έλεγε οτι μπορείς να μεταφέρεις την θέση εισαγωγής σου.Πηρα στο υπουργειο και μιλησα δεν θυμαμαι πως τον λενε παντως ηταν υπευθηνος για τις αντιστοιχιες των τμηματων και μου ειπε οτι δεν βλεπει να υπαρχει λυση στο προβλημα μου γιατι μεν ενω εχω δικιο ειναι θεμα να υπαρχει πολιτικη βουληση για να τροποποιηθει το σημειο που ελεγε τη λεξη εισαγωγης του και τωρα βλεπω στους νομους που βγαζουν λενε απλα αντιστοιχη σχολη αλλα δεν ξανα μας δίνουν το δικαίωμα εμας του 2012...Ευχαριστώ πολύ

 
g.a
04 Ιουν 2014 17:03

Η ρυθμιση ειναι αντισυνταγματική. Γιατι οχι και οι ιδιωτικοι υπάλληλοι ? Γιατι όχι οιάνεργοι? Οιτριτεκνοι πολυτεκνοι αποφοιτοι 2013, 2012 ? Αυτοί αδικούνται περισσοτερο από ολους!!

 
MARIA
04 Ιουν 2014 17:26

Είναι απαράδεκτο, δίνουν μεταγραφές στους δημοσίους υπαλλήλους και δεν δίνουν σε παιδιά πολυτέκνων. Βέβαια ότι και να αλλάξει τώρα στο νομοσχέδιο, είναι πλέον αργά. Βασανιστήκαμε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα μέχρι την ψήφιση του Ν.Σ και το κόστος κυρίως για τα παιδιά ήταν πολύ βαρύ, Πολλά απο τα οποία έχασαν στην ουσία και τη χρονιά τους, αδυνατώντας για οικονομικούς λόγους να βρίσκονται στη σχολή επιτυχίας τους και προσδοκώντας την περιβόητη μεταγραφή,Οταν ψηφιζόνταν το Ν.Σ όλοι, πλήν του ΚΚΕ που κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση, έκαναν φιλολογική συζήτηση στη Βουλή και πληροφορούμαι σήμερα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε τώρα πρόταση ζητώντας να καλυφθούν οι κενές θέσεις.Δεν μπορούσαν τότε να συμφωνήσουν με την πρόταση του ΚΚΕ Νομίζω ότι ακόμη μια φορά εμπαίζουν τα παιδιά μας και τις οικογένειες τους ,δημιουργούν φρούδες ελπίδες σε όλους Καλύτερα τώρα να σιωπήσουν και να αφήσουν τα παιδιά να χαράξουν τον δρόμο τους χωρίς πισωγυρίσματα.

 
sam
04 Ιουν 2014 18:15

Αν ξαναδεί ψήφο από εμάς τους πρωτοετείς του 2013 (πολύτεκνους και τρίτεκνους) να μας...ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΟ 22%...Να το θυμηθείτε το μάρτη στις εκλογές...

 
2013
04 Ιουν 2014 18:37

πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι μαζί, για να μας ακούσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτός ο υπουργός

 
Αριστοτέλης
04 Ιουν 2014 18:39

πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι μαζί, για να μας ακούσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτός ο υπουργός

 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΝΤΕΛΑΚΗΣ
05 Ιουν 2014 17:33

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΤΟΥΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ 2 ΚΑΙ 3 ΣΠΙΤΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ....ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!ΚΥΡΙΕ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ...ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΠΘ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

 
ΣΤΕΛΛΑ
05 Ιουν 2014 22:57

Ας κάνει κάτι σωστό ο κ.Υπουργός πριν τον ανασχηματισμό!!! Δεν θα κοστίσει ούτε σ' αυτόν ούτε στον κρατικό προϋπολογισμό!!! ας κάνει άμεση τροπολογία για αναδρομική εφαρμογή των ελεύθερων μετεγγραφών στους πρωτοετείς φοιτητές έτους 2013!!!περιμένουμε ένα ολόκληρο έτος!!!δεν έχουμε απάντηση ούτε στις ενστάσεις που κάναμε! δώστε μας "φτερά" να πετάξουμε!!!

 
Επιτέλους λογική
05 Ιουν 2014 23:10

Για ποιο λόγο να παίρνουν μεταγγραφή οι πολύτεκνοι; Οι άλλοι που ανήκουμε σε φυσιολογικές οικογένειες νομίζετε πως δεν έχουμε γονείς που στερούνται τα πάντα για να μας σπουδάσουν; Που δεν αξίζουμε το ίδιο με τα δικά σας παιδιά ως ανθρώπινες υπάρξεις να πάρουμε μεταγγραφή;Εχουν φτάσει οι πολύτεκνοι σε ρατσιστικό επίπεδο πλέον με τόσες παροχές από το κράτος εις βάρος των άλλων (αμάξια και τόσα άλλα) και με το θράσος να απαιτούν και άλλα. Που πάνε οι αρχές της ισονομίας και της δικαιοσύνης; />Σε όλα τα πολιτισμένα κράτη οι πολύτεκνοι παίρνουν το επίδομα που πρέπει πολύ σωστά να παίρνουν αλλά εδώ πλέον το έχουμε παρακάνει. Ας έρθει επιτέλους ο Αλέξης Τσίπρας να αλλάξει αυτή τη κατάσταση που συντηρεί το πασοκ και η νδ και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

 
ΓIANNHΣ
05 Ιουν 2014 23:13

ΞYΠNHΣTE EΠITEΛOYΣ ΣTO YΠOYPΓEIO ,YΠAPXOYN OIKOΓENEIEΣ ΠOY ΔEN MΠOPOYN NA ΣYNTHPHΣOYN KI AΛΛO ΣΠITI!H YΠOMONH MAΣ EΞANTΛHΘHKE!ΔEN ΠHPATE TO MHNYMA AKOMA;

 
Κατερίνα
06 Ιουν 2014 09:34

Καλά θα τρελαθούμε εντελώς. Οι πολύτεκνοι φοιτητές του 2013 δεν δικαιούνται και θα δικαιούνται αυτοί που πληρώνονται? Ζούμε στο κράτος της αδικίας και της εξαθλίωσης. Πρέπει άμεσα να κάνει κάτι ο υπουργός.

 
Teacher
06 Ιουν 2014 10:24

Περί πολυτέκνων, κλπΚύριε Γκουντελάκη, η οικονομική κρίση έχει όντως γονατίσει και πλήττει τις οικογένειες, όχι μόνο ανάλογα με τα μέλη τους (είναι φυσικό κι επόμενο μια πολύτεκνη, πχ. τετράτεκνη οικογένεια να έχει περισσότερες ανάγκες από μια πολυμελή – τρίτεκνη οικογένεια, αλλά - και κυρίως - ανάλογα με το εισόδημα της κάθε οικογένειας.Μια τετράτεκνη οικογένεια με ετήσια εισοδήματα, π.χ. 50.000 ευρώ, υπό ποία έννοια και ποια λογική έχει περισσότερες ανάγκες, από μια τρίτεκνη oικογένεια με εισοδήματα 30.000; Θυμάστε κ. Γκουντελάκη, π.χ. τη επονείδιστη απόφαση του αλήστου μνήμης υφυπουργού (α-) Παιδείας Γ. Καλού, ο οποίος διόριζε στην Εκπαίδευση αδιακρίτως εισοδήματος απαξάπαντες του πτυχιούχους πολυτέκνους (από πάμπλουτους κτηματίες μέχρι και γόνους εφοπλιστικών οικογενειών!) και άφηνε εκτός ρύθμισης των συγκεκριμένων διορισμών τους πτυχιούχους μέσων τεχνικών σχολών (πολλοί απ΄ τους οποίους είχαν μεγαλύτερες ανάγκες από τους πτυχιούχους Πανεπιστημίων και ΤΕΙ) που θα μπορούσαν να απορροφηθούν κι αυτοί σαν εργαστηριακό προσωπικό στα τεχνικά σχολεία; Ντροπή!!!

 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
06 Ιουν 2014 14:42

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 2013. ΕΓΙΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ ΑΔΕΡΦΟ (ΚΑΙ ΜΑΝΑ) ΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ?ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΠΑΜΕ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

 
Παναγιώτης
16 Ιουλ 2018 00:16

Το δικαίωμα στην κατάρτιση και στην εκπαίδευση είναι αναφαίρετο. Χαιρετίζω την εν λόγω απόφαση, αν και ετεροχρονισμένα. Συμφωνώ ότι οι πολύτεκνοι είναι παραγκωνισμενοι σε τέτοια ζητήματα. Είμαι μέλος πολύτεκνης οικογένειας και το έχω νιώσει. Απλά, ας μην δημιουργούνται έριδες για ανθρώπους οι οποίοι εκ των πραγμάτων δυσκολεύονται στην καθημερινότητα τους να φοιτήσουν σε ένα Πανεπιστήμιο.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean