ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα από το Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. και το e-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών

Δημοσίευση: 17/09/2014
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ
Alt Text: 
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ
Title Text: 
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.) και  το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΕΚΠΑ ανακοινώνουν την έναρξη ενός νέου προγράμματος με τίτλο  «Financial Expert in IFRS» το οποίο προσφέρει στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα παρακολούθησης δια ζώσης αλλά και εξ αποστάσεως για όσους διαμένουν εκτός Αττικής.
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Financial Expert in IFRS” απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, να κατανοήσουν και να αντιληφθούν το περιεχόμενο και τις αρχές που τα διέπουν, καθώς και τον τρόπο που εφαρμόζονται. Η διδασκαλία είναι εμπλουτισμένη με μελέτες περίπτωσης (case studies) ώστε να επιτυγχάνεται η εξάσκηση των εκπαιδευόμενων σε δεδομένα επιχειρήσεων.
Η δομή του προγράμματος έχει διαμορφωθεί κατά τρόπο ώστε να εξασφαλίζει την εξειδίκευση των εκπαιδευομένων μας στα παρακάτω αντικείμενα:
•    Χρηματοοικονομική των Επιχειρήσεων
•    Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα
•    Γενικές Αρχές Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων και Καταστάσεων Ταμιακών Ροών
•    Αποτίμηση Κινδύνου και Αξιολόγηση Επενδυτικών Αποφάσεων
Η διάρκεια του Προγράμματος είναι 5 μήνες και η  παρακολούθησή του οδηγεί στην απόκτηση «Professional Certificate» .
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν αποκτήσει τις γνώσεις που χρειάζονται για να εργαστούν σε τομείς, όπως Λογιστικής, Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, καθώς θα είναι σε θέση να εξηγούν το διεθνές θεσμικό πλαίσιο, να εφαρμόζουν τα υφιστάμενα IAS/ IFRS σε πρακτικές περιπτώσεις, να προετοιμάζουν οικονομικές καταστάσεις, καταστάσεις ταμιακών ροών και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις , με βάση τα υφιστάμενα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τη δομή των Προγραμμάτων στην ιστοσελίδα   
http://elearn.elke.uoa.gr/elearn/soel/exid_exp_ifrs06.html
Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 24/10/2014 - Έναρξη Μαθημάτων:  27/10/2014
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα
210.3689396 & 210.36.89383 ή στο email: iesoel@elke.uoa.gr

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.