ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: «Πάσαι οι μαθήσεις ποιήσεις εισί»

07/01/2013

Ενημερώθηκε: 05/06/2014, 23:12

Άκουσε το άρθρο
«Γνωρίζοντας ότι το στένεμα των πνευματικών οριζόντων έφερε το στένεμα της σκέψης και των συναισθημάτων τα τελευταία χρόνια, θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για να κάνουμε το σχολείο κέντρο παιδείας και πολιτισμού. Όπως έχει γραφτεί, «πάσαι οι μαθήσεις ποιήσεις εισί».
Αυτό μεταξύ άλλων αναφέρει ο χαιρετισμός που απηύθυνε σήμερα ο νέος Ππεριφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Ι. Παλιαλέξης.

Θέμα: «Χαιρετισμός για το νέο έτος»
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ενόψει της επανέναρξης της σχολικής ζωής με το νέο έτος, σας εύχομαι
ολόψυχα να συνεχίσετε το έργο σας με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσπάθεια. Η εκπαίδευση αποτελούσε και αποτελεί τον βασικό μοχλό ανάπτυξης κάθε κοινωνίας. Η χώρα μας βιώνει βαθιά και πολυεπίπεδη κρίση. Η οικοδόμηση αξιακού συστήματος, ικανού να βγάλει την κοινωνία από το τέλμα, αποτελεί βασική ανάγκη και προτεραιότητα όλων των παραγόντων που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ιδιαίτερο βάρος σ' αυτή την προσπάθεια πέφτει στους ώμους των εκπαιδευτικών. Με αυτή την πεποίθηση και με αφορμή την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω για την αμέριστη συμπαράστασή μου στο έργο σας και για το ειλικρινές ενδιαφέρον μου για κάθε πτυχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Γνωρίζοντας ότι το στένεμα των πνευματικών οριζόντων έφερε το στένεμα της σκέψης και των συναισθημάτων τα τελευταία χρόνια, θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για να κάνουμε το σχολείο κέντρο παιδείας και πολιτισμού. Όπως έχει
γραφτεί, «πάσαι οι μαθήσεις ποιήσεις εισί».
Καλή χρονιά σε όλους!
Ηλίας Ι. Παλιαλέξης
Περιφερειακός Διευθυντής

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ