ΠΔΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Σύσκεψη για το πρόγραμμα Kids Athletics

16/09/2014

Ενημερώθηκε: 21/09/2014, 18:17

Άκουσε το άρθρο

Συνάντηση συνεργασίας για το πρόγραμμα  Kids’ Athletics πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Θεσσαλίας με τους Προϊσταμένους Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης, Δ/ντές  Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης  καθώς και με τους Περιφερειακούς Υπεύθυνους του Προγράμματος-εκπαιδευτικούς ΠΕ 11    Κουτσιώρα Δημήτριο και   Τσελεπίδου Παρασκευή,  μετά από πρόσκληση της Περιφερειακής Διευθύντριας   Ζιάκα Βασιλικής. 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν επιμέρους θέματα για το συντονισμό και την άρτια διοργάνωση του προγράμματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Σχολεία με σκοπό να προσφέρει στους μαθητές ένα οργανωμένο αθλητικό πρόγραμμα με τη μορφή παιχνιδιού και να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές να γνωρίσουν από κοντά τα αγωνίσματα του Κλασσικού Αθλητισμού.
Αποφασίστηκε να ορισθεί  ένας εκπαιδευτικός ΠΕ11, στην ΠΔΕ Θεσσαλίας ως υπεύθυνος  συντονισμού των δράσεων του προγράμματος στις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας.
Παράλληλα, την  Πέμπτη 18-09-2014, προγραμματίζεται συνάντηση συνεργασίας των Προïσταμένων Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης με τους Σχολικούς Συμβούλους ΠΕ11 των τεσσάρων Διευθύνσεων Θεσσαλίας καθώς και τους Περιφερειακούς Υπευθύνους, προκειμένω να καταρτιστεί το πρόγραμμα επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών ΠΕ11, το οποίο θα υλοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Οι Περιφερειακοί Υπεύθυνοι θα συνεργάζονται με τον οικείο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, τον οικείο  Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ11, τον οικείο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή/και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την οικεία ομάδα Φυσικής Αγωγής για την ορθή εφαρμογή και τη σωστή λειτουργία του προγράμματος.
                                                                                     

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ