Πρόγραμμα Διαφυλικής Αγωγής για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων

07/08/2014

Ενημερώθηκε: 18/09/2014, 13:08

Άκουσε το άρθρο

 Το υπουργείο Παιδείας ενέκρινε  την εφαρμογή των Προγραμμάτων Διαφυλικής Αγωγής και Υγείας, που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης & Αναπαραγωγικής Υγείας, σε συνεργασία με το Κέντρο Οικογενειακού Προγραμματισμού της Β” Μαιευτικής Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου της Αθήνας, στα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας.
Τα εν λόγω προγράμματα, που σκοπό έχουν την ενημέρωση των μαθητών και των γονέων σε θέματα ζωτικής σημασίας για τη ζωή των παιδιών και τις σχέσεις γονέων – παιδιών, συντονίζονται από τον κ. Γεώργιο Κρεατσά, Καθηγητή Μαιευτικής – Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και τον κ. Νικόλαο Σαλάκο, Αναπληρωτή Καθηγητή Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με εισηγήτρια την Καθηγήτρια κ. Καλλιόπη Τσεμπέρη, Σύμβουλο της Εταιρείας.
Η έγκριση δίδεται για το σχολικό έτος 2014-2015
Για τη συμμετοχή των μαθητών απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων και κηδεμόνων αυτών.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ