ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Σε «κίνδυνο» η προετοιμασία της νέας σχολικής χρονιάς σε 20 Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Δημοσίευση: 03/08/2012

Για να γίνουν οι νέες τοποθετήσεις θα πρέπει να ορισθεί ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης, το όνομα του οποίου θα πρέπει πρώτα να πάρει τηνν έγκριση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.
Οι προτάσεις για τα πρόσωπα ήδη έχουν ετοιμαστεί από τις υπηρεσίες του υπουργείου , αλλά ακόμη δεν έχουν σταλεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων.
Εάν δεν έχουν γίνει οι τοποθετήσεις των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης, τουλάχιστον μέχρι 15 Αυγούστου, τότε στις 20 αυτές Διευθύνσεις:
1. Δεν θα μπορεί να γίνει ο τελικός έλεγχος των τμημάτων των σχολικών μονάδων
2. Δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν τα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ ώστε να κάνουν τοποθετήσεις από αποσπάσεις νεοδιόριστων , εγκρίσεις προσλήψεων ιδιωτικών εκπαιδευτικών ,ώστε με την έναρξη του νέου διδακτικού έτους, να είναι στη θέση του το εκπαιδευτικό προσωπικό
3. Δεν θα μπορέσουν να εκδοθούν οι αποφάσεις για τους πλεονασματικούς εκπαιδευτικούς για τις μετακινήσεις τους ώστε να καλυφθούν τα κενά.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.