ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Τα δέκα θέματα της τριήμερης συνεδρίασης του ΚΥΣΔΕ

Δημοσίευση: 21/04/2013
Την Τρίτη 23 την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25-4-2013 συνεδριάζει το ΚΥΣΔΕ με βασικά θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.    Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών για παραίτηση από την υπηρεσία.
2.    Εξέταση αιτήσεων: α) Ανάκλησης απόσπασης και β) Απόσπασης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2012-13.
3.    Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών Δ.Ε. για ένταξη στις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης: Α) Ασθενειών  Β) Πολυτέκνων Γ) Για άλλους λόγους, σχολικού έτους 2013-2014.
4.     Εξέταση διαφόρων θεμάτων αναφορικά με τις αιτήσεις   εκπαιδευτικών Δ.Ε. για μετάθεση στην  Ειδική Αγωγή σχολικού έτους 2013-2014. 
5.    Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Ειδική Αγωγή σχολικού έτους 2013-14
6.    Εξέταση διαφόρων θεμάτων αναφορικά με τις αιτήσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε.  ΠΕ 16 Μουσικής  για μετάθεση σε Μουσικά Σχολεία σχολικού έτους 2013-2014.
7.    Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. Γενικών ειδικοτήτων και ΠΕ 16 Μουσικής σε Μουσικά σχολεία σχολικού έτους 2013-14.
8.    Εξέταση διαφόρων θεμάτων αναφορικά με τις αιτήσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. για μετάθεση σε Καλλιτεχνικά σχολεία και μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Καλλιτεχνικά σχολεία σχολ. έτους 2013-14.
9.    Εξέταση διαφόρων θεμάτων αναφορικά με τις αιτήσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. για μετάθεση σε Διαπολιτισμικά σχολεία και μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαπολιτισμικά σχολεία σχολ. έτους 2013-14.
10.     Εξέταση διαφόρων θεμάτων αναφορικά με τις αιτήσεις  μετάθεσης εκπαιδευτικών Δ.Ε. σχολικού έτους 2013-14.   
Συνάδελφοι,
Όπως διαπιστώνετε από τα θέματα των συνεδριάσεων του ΚΥΣΔΕ της επόμενης εβδομάδας, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εξέτασης των ειδικών κατηγοριών και των αιτήσεων των εκπαιδευτικών για μετάθεση σε σχολεία  Ειδικής Αγωγής, στα Μουσικά, Καλλιτεχνικά και Διαπολιτισμικά  σχολεία.
Με αυτά τα δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη ότι ακόμη δεν έχει σταλεί  στα ΠΥΣΔΕ η εγκύκλιος  υπολογισμού κενών και πλεονασμάτων, εκτιμούμε ότι οι Γενικές Μεταθέσεις θα συζητηθούν στο ΚΥΣΔΕ και θα ανακοινωθούν, μετά το Πάσχα.
  

 Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς, 

Γρηγόρης Καλομοίρης,                                           Χρήστος Φιρτινίδης,
αιρετό τακτικό μέλος του ΚΥΣΔΕ                           αιρετό αναπλ. μέλος του ΚΥΣΔΕ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ