ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Το χρονοδιάγραμμα των αποσπάσεων και αμοιβαίων μεταθέσεων των εκπαιδευτικών

Δημοσίευση: 18/07/2014
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου παιδείας, το οποίο παρουσιάζει το esos, το σύνολο των υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών θα ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους, ώστε ακολούθως να ξεκινήσει η διαδικασία κάλυψης των λειτουργικών κενών που δημιουργούνται με την πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Εντός τον επόμενων 15 ημερών θα εξεταστούν οι αιτήσεις αμοιβαίας μετάθεσης εκπαιδευτικών
ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ: Ακολούθως, θα εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασης των εκπαιδευτικών, οι οποίες έχουν ήδη κατατεθεί από τους εκπαιδευτικούς και γίνεται έλεγχος τους από τις αρμόδιες Διευθύνσεις του υπουργείου Παιδείας, στο Ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Σύστημα Συλλογής και Διαχείρισης Αιτήσεων Απόσπασης.
ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ: Η ανακοίνωση απόσπασης των εκπαιδευτικών σε υπηρεσίες και φορείς του υπουργείου Παιδείας , αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου.
ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Εντός του τρίτου δεκαήμερου του Αυγούστου- δηλαδή πριν την έναρξη του σχολικού έτους- θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία αποσπάσεων των εκπαιδευτικών  από Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε άλλες  Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.
ΔΕΝ ΕΚΤΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας:
α/ δεν εκτελείται απόφαση απόσπασης, αν δεν καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας από την οποία αποσπάται ο εκπαιδευτικός,
β/εφόσον ,δε, προκύψουν εκ νέου λειτουργικά κενά, η κάλυψής τους γίνεται από αναπληρωτές.
γ/οι πίνακες των λειτουργικών κενών αποστέλλονται από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στο υπουργείο παιδείας, ώστε να καλυφθούν εγκαίρως οι ανάγκες των σχολείων.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ