ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ: Οδηγίες του ΙΕΠ για την κλήρωση των θεμάτων

Δημοσίευση: 29/05/2014
Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ΙΕΠ
Alt Text: 
Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ΙΕΠ
Title Text: 
Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ΙΕΠ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

«Εφόσον παραστεί ανάγκη, μπορεί να υπάρξει αναβολή της εξέτασης ενός μαθήματος, μέσω της σχετικής επιλογής στο σύστημα και με την απαραίτητη αιτιολόγηση, και με την προϋπόθεση ότι δεν έχει προηγηθεί κλήρωση θεμάτων του εξεταζόμενου μαθήματος».
Αυτό αναφέρει έγγραφο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής που στάλθηκε προς όλα τα Λύκεια, ενώ δίνονται οι ακόλουθες οδηγίες:
Α.Η κλήρωση των θεμάτων του εκάστοτε εξεταζόμενου μαθήματος από την Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας γίνεται υποχρεωτικά από το Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας παρουσία των διδασκόντων του εξεταζόμενου μαθήματος.
Β.Τυχόν δεύτερη κλήρωση θεμάτων εξεταζόμενου μαθήματος θα πρέπει να διεξάγεται το αργότερο εντός 30 λεπτών από την πρώτη κλήρωση.
Πατήστε εδώ για να ανοίξετε και  το Έντυπο Οδηγιών για τη διεξαγωγή της διαδικασία της κλήρωσης θεμάτων  

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.