ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: Ο Α. Λοβέρδος πήγε για υπηρεσιακούς λόγους στη Κρήτη και δεν συμμετείχε σε εκδήλωση με γλέντι

Δημοσίευση: 06/07/2014
Λοβέρδος
Alt Text: 
Λοβέρδος
Title Text: 
Λοβέρδος
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ο υπουργός Παιδείας  Α. Λοβέρδος, κατά τη διήμερη επίσκεψη στην κρήτη, στον ελεύθερο χρόνο του, επισκέφτηκε  σε μιτάτο των Ανωγείων φιλική του οικογένεια, που διοργάνωνε ανοικτή εκδήλωση, η οποία μάλιστα λόγω πένθους δεν είχε μουσική.
Την απάντηση αυτή έδωσε το υπουργείο Παιδείας, σε δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας»  σύμφωνα με το οποίο «ο Α. Λοβέρδος χρεώνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό, λίγες μόλις εβδομάδες αφότου επανήλθε στην κυβέρνηση, ο κ. Λοβέρδος πήγε για δύο ημέρες στην Κρήτη με πρόσχημα μια περιφερειακή σύσκεψη εκπαιδευτικών στελεχών, αλλά στην πραγματικότητα, όπως φαίνεται, για να παρευρεθεί στη βάπτιση (και στο παραδοσιακό κρητικό γλέντι με τσικουδιές και χορούς) φιλικής του οικογένειας στον Ψηλορείτη».

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Κύριε Διευθυντά,
Σχετικά με το δημοσίευμα της Κυριακάτικης Δημοκρατίας για την επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Ηράκλειο, σας παρακαλούμε να λάβετε υπ' όψιν σας τα εξής:
α. Ενόψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους, και προς αποφυγήν των γνωστών προβλημάτων, έχουν προγραμματιστεί μια σειρά επισκέψεις του υπουργού, ειδικά στη νησιωτική Ελλάδα, αλλά και στις περιοχές που σημειώθηκαν προβλήματα.
β. Στο Ηράκλειο Κρήτης, διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του υπουργείου σύσκεψη του περιφερειακού διευθυντή και των διευθυντών εκπαίδευσης και των τεσσάρων νομών. Στην πολύωρη αυτή σύσκεψη εντοπίστηκαν προβλήματα προς άμεση επίλυση κι επιχειρήθηκε ο προγραμματισμός μιας καλύτερης έναρξης της φετινής σχολικής χρονιάς. Σας παρακαλώ να σημειώσετε, πως, όπως υπογράμμιζαν τα ανωτέρω στελέχη της εκπαίδευσης, τέτοια σύσκεψη δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν και πως ως υπουργείο σχεδιάζουμε να επισκεφθούμε και τις δώδεκα εκτός κέντρου εκπαιδευτικές περιφέρειες.
γ. Πέραν, ωστόσο, αυτής της κεντρικής σύσκεψης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης  του υπουργού υπήρξαν και άλλες σχετικές με την εκπαίδευση δραστηριότητες, οι οποίες άλλωστε  καλύφθηκαν από τον τοπικό τύπο.
δ. Τέλος, επειδή τα απαξιωτικά και άδικα σχόλια της εφημερίδας σας στηρίχτηκαν σε κάποιο  "κοσμικό" γεγονός, διευκρινίζουμε πως αργά το βράδυ, ο Α. Λοβέρδος, στον ελεύθερο χρόνο του, επισκέφτηκε  σε μιτάτο των Ανωγείων φιλική του οικογένεια, που διοργάνωνε ανοικτή εκδήλωση, η οποία μάλιστα λόγω πένθους δεν είχε μουσική.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.