ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Ταυτότητα

Δημοσίευση: 03/01/2013
WWW.ESOS.GR
Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για
μαθητές φοιτητές και εκπαιδευτικούς

mail:press@esos.gr και info@esos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση ολική, μερική ή περιληπτική περιεχομένων του www.esos.gr χωρίς τη  γραπτή άδεια του esos. (Νόμος 2121/1993).
 
Oροι Χρήσης

O παρών δικτυακός τόπος www.esos.gr είναι καθαρά ενημερωτικός και τα περιεχόμενα αυτού του site παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και μπορούν ν' αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση.
To περιεχόμενο του www.esos.gr βασίζεται σε πρωτογενείς πληροφορίες. Λόγω του μεγάλου όγκου περιεχομένου, ενδέχεται κάποιες πηγές να έχουν παραβλεφθεί, είναι γνωστό οτι στο πλαίσιο των χρηστών συναλλακτικών ηθών του διαδικτύου, η ανταλλαγή των υλικών είναι κοινή πρακτική διεθνώς, αρκεί να αναφέρεται η πηγή τους. Επιπλέον, κάποιες πηγές δεν είναι δυνατόν να αναφέρονται συνεχώς καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε προβλήματα στο χρήστη. Το www.esos.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του.
Σε κάθε περίπτωση, που κάποια πηγή (φορέας ιδιωτικός ή δημόσιος) θεωρήσει ότι κάποιο ή κάποια ψηφιακά υλικά (Φωτογραφίες, κείμενα, ήχοι, Graphics, Video κλπ) είναι ιδιαίτερο και αυτόνομο αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας, ανεξάρτητα αν αναφέρεται στις πηγές του www.esos.gr και δεν επιθυμεί να εμφανίζεται, παρακαλούμε να μας γνωστοποιηθεί ηλεκτρονικά στο email press@esos.gr και θα προβούμε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες.
Ο επισκέπτης/χρήστης του παρόντος δικτυακού τόπου www.esos.gr οφείλει αφενός μεν να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες, αφετέρου δε να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου ιδιαίτερα για εμπορική χρήση και μεταπώληση.
Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του www.esos.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας ηλεκτρονικής ή άλλης αλληλογραφίας και διαφυλάσσεται το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου. Το www.esos.gr διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών newsletters ή και της διαγραφής του από αυτές.
H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στους web servers του esos.gr, αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων, ώστε να βελτιώνονται οι υπηρεσίες και η διαχείρισή του www.esos.gr και όχι για καταγραφή των επισκεπτών σε οποιουδήποτε είδους βάση δεδομένων για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών κλπ.
Το www.esos.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ακρίβεια και τη γνησιότητα των πληροφοριών άλλων web sites στα οποία παραπέμπει μέσω links ή banners. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το www.esos.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.