ΕΚΚΛ/ΚΗ ΕΚΠ/ΣΗ

Η Διευθύντρια της «Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης»

Δημοσίευση: 14/06/2010

α) Η Διευθύντρια της «Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης» είναι αποσπασμένη από το Υπουργείο Παιδείας, ύστερα από ανοικτή Προκήρυξη για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης τριετούς θητείας.

β) Στους 30 μήνες της ευδοκίμου, ευόρκου και τελεσφόρου υπηρεσίας της ουδέποτε εζήτησε ή έλαβε, πλέον του μισθού της, ουδεμία αποζημίωση, όπως και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ., αν και ο σχετικός ιδρυτικός νόμος της «Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης» το προβλέπει ρητώς, δεδομένου ότι δεν έχει ακόμα υπογραφεί η σχετική κοινή Υπουργική Απόφαση.

γ) Παρ’ ότι προσφέρει φιλόπονη πολύωρη υπερωριακή απασχόληση για την προώθηση των θεμάτων και των συμφερόντων της «Εστίας», ουδέποτε εζήτησε ή έλαβε κάλυψη υπερωριών ή χρήση δωρεάν υπηρεσιακού κινητού, αν και εκ του νόμου το δικαιούται, με αποτέλεσμα την προσωπική της οικονομική επιβάρυνση.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.